neděle 19. dubna 2015

Inlight vzorečkování

O přírodní kosmetice Inlight už jste určitě museli slyšet.. a pokud ne, tak se v dnešní recenzi alespoň máte na co těšit. :)


Sama jsem zatím zkoušela vše jen ze vzorečků (za které moc děkuju biOrganica), ale četla už jsem i hodně spokojených recenzí na jejich plné produkty. Každopádně tyhle husté olejíčky, krémy a olejové masky si dokonale zamiluje každý, kdo hledá pořádnou výživu pro pleť.

Jedinou jejich vadou na kráse tak asi bude vyšší cena.

Značka Inlight se mi hned zalíbila šikovným 100% přírodním složením, šetrnosti k přírodě s certifikátem Leaping Bunny (tedy netestováním žádné části produktů na zvířatech) a pak taky nádhernými uklidňujícími vůněmi.


Čistící balzám na obličej je opravdu extra výživný - olejový a hodně mastný.. na mě vlastně až příliš, takže ho doporučuju asi jen pro sušší pleť.

VŮNĚ je nádherně bylinková - cítím v ní levanduli a dokonce i rozmarýn. Čištění pleti s ním si rozhodně budete užívat. :)


Jak vidíte, jde o hodně hustý olej.

SLOŽENÍ: Základem je kokosový olej (který ale podle mě na pleť není zrovna nejlepší volba, hlavně když trpíte na akné - pak by se vám taky mohlo tvořit ještě více), sezamový olej, jojobový olej, olivový olej, bambucké máslo a tak dále.. no prostě taková vyživující bomba ovoněná levandulí, růží a rozmarýnem.

CENA je 1345Kč za 60ml.


Květové pleťové tonikum - tak tahle věcička pro mě byla nutností vždy, když jsem použila první přípravek. Tonikum si totiž dokáže krásně poradit se vší tou mastnotou, kterou mastný olejíčkový balzám způsobil.

Nevýhodu ale vidím v jeho VŮNI - skoro jako byste se potíraly octem.. :P
Máte s ním někdo taky tuhle zkušenost, nebo jsem dostala jenom nějaký divný vzoreček?


CENA je 875Kč za 100ml.


Noční balzám je další takový výživná bomba (dokonce ještě více než čistící balzám). Jde o hodně hustý olej, který je na mě opět výživný až moc. Spíše bych ho brala tak jednou za čas na nějakou extra péči, místo výživné masky. Ale pokud máte hodně vysušenou pleť, myslím že nic lepšího byste na ni snad ani nenašli. :)

VŮNĚ je levandulová a nádherně uklidňující.


Ve SLOŽENÍ je hned na začátku sezamový a jojobový olej, bambucké máslo, slunečnicový olej, včelí vosk, makadamiový olej atd. VŮNI tvoří hlavně levandule, měsíček a růže.

CENA je 1945Kč za 60ml.


Tak a teď je na řadě věcička, kterou jsem si užívala ze všeho úplně nejvíce - Čokoládová maska. :3

VŮNĚ je nepopsatelně a nádherně čokoládová.. Žádný chemický pokus o čokoládu, ale vůně, že se cítíte jako v sedmém nebi.. a taky máte chuť sníst si vlastní obličej.

Maska je hodně olejová a má v sobě malé částečky, takže máte pocit, že si nanášíte roztopenou čokoládu s cukrem. :)
A nakonec maska je opravdu hodně výživná.

Mimochodem podle autora receptury "čokoláda obsahuje lipid anandamid, známý také jako čokoládový amfetamin. Má schopnost zlepšit náladu a tlumit depresi. Dobrá zpráva je, že není návykový jako kofein. Obsahuje více než 300 různých látek, které budou vaši pokožku hýčkat: např. železo, zinek, měď, hořčík a síru."



Ve SLOŽENÍ najdete opět plno olejů (začínají kokosovým), bambucké máslo, včelí vosk.. a taky kakao a nějaké ty bylinky.

CENA je 1645Kč za 50ml.


Další, Vyživující pleťová maska už si mě tolik nezískala..
VŮNĚ je mi totiž spíše nepříjemná. Jinak je taky olejová a vyživující, opět s obsahem nějakých malých "cukrovitých" částeček.

CENA je taky 1645Kč za 50ml.


Tak jak se Vám Inlight líbí? Nebo máte tip na nějakou další přírodní a takhle nádherně voňavou kosmetiku? :)
Přeji krásný den,
Nicca

10 komentářů:

  1. Vypadá to dobře, ale ty ceny....
    Momentálně mám ráda Saloos. Je přírodní a krásně voní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wikiro s cenami souhlasím, taky mě zatím odrazují.. Třeba nad tou čokoládovou maskou bych přemýšlela, kdyby byla tak za polovinu. Budu muset číhat na nějakou akci. :)

      A Saloos taky zbožňuju. :)

      Vymazat
  2. Ty ceny jsou teda dost vysoké, ale zase je fakt, že to není takový ten produkt, co slibuje, kdoví z čeho všeho skvělého je a pak tu účinnou látku člověk najde někde na konci složení....Za kvalitu se holt platí no...A taky se mi moc líbí, že má certifikát Leaping Bunny:) Nezkoušela jsem, ale jsem ráda, že o této kosmetice vím (doposud jsem totiž nevěděla) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simushko to jsem ráda, že je to pro Tebe novinka. :) Nezbývá mi než Ti držet palce, ať se někdy taky dostaneš k jejich vzorečkům a vyzkoušíš si sama, jestli to za ty ceny stojí. :)

      Vymazat
  3. doporučuji Kivvi, ale to určitě znáš :)
    Inlight jsem zkoušela, nejvíc mi sedl ten noční balzám, stačí ho fakt malinko a i na moji smíšenou pleť seděl dobře. tonikum mi ale taky nevonělo, odličovací balzám jsem právě kvůli kokosáku nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko Kivvi mám taky ráda, ikdyž u nich mě zatím opravdu dostal jen pleťový koktejl.. Zato mě dostal pořádně a nosím ho s sebou i na cesty. :)

      A jsem ráda, že s tím tonikem a jeho vůní nejsem sama. :D

      Vymazat
  4. Vzhledem k tomu, že podle složení to zjevně neobsahuje žádné vzácné látky typu "olej ze semen bájné rosliny, která roste jen na jižním svahu posvátné hory uprostřed nedotčeného pralesa a plodí jednou za deset let, a to jen za krvavého úplňku", tak opravdu nevím, co ospravedlňuje tu šílenou cenu, když se jednotlivé složky dají sehnat relativně levně a obsahuje je i mnohem cenově dostupnější kosmetika. :)

    Ale neláká mě to i z důvodu, že nemám ráda mastnou a olejovitou kosmetiku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brunwen souhlas, s cenou to opravdu dost přestřelili. Ikdyž ta čokoládová maska je třeba opravdu božská, možná bych nad ní přemýšlela při 50% slevě. :D

      Vymazat
  5. Jelikož mám pleť suchou, tak by mě to i lákalo, ale ta cena je vážně vysoká... Navíc čím víc toho nastudovávám o bio/eko apod., tím víc získávám informace, že ne všechna bio produkce je více udržitelná, než klasické zemědělství, takže jen to, že je všechno 100% bio, mi tu cenu neospravedlňuje, naopak, jelikož se momentálně v "odborných" kruzích razí spíš teorie, že nejlepší je kombinace konvenčního, bio, lokálního a importovaného, podle toho, co má nejlepší celkové hodnocení, je vlastně 100% bio spíš vada na kráse.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj ta cena mě taky odrazuje.. Jinak o udržitelnosti toho tolik nevím, takže se zajímám spíše jen o složení. Ikdyž třeba Leaping bunny je mi hodně sympatický certifikát a když vidím i nějaký ten bio certifikát, taky mě hned produkt více zaujme. :D

      Vymazat