pondělí 27. dubna 2015

Minerální tvářenka Everyday Minerals

Teda nevím jak je u vás, ale my máme v okolí Ostravy nefalšované léto.. Co na tom, že je teprve duben - předevčírem se celá naše rodina při vysedávání venku na sluníčku komplet spálila a dneska mám taky program naplánovaný tak, abych si té vzácnosti v podobě bleděmodré oblohy, kvetoucích rostlinek všude po zahradě a neúprosně pařícího sluníčka pořádně užila.

Takže už jsem přesadila všechny své domácí kytičky, za chvilku půjdeme na čištění bazénu a teď se trápím s psaním článku na sluncem osvětleném monitoru, protože by prostě byla škoda sedět doma. 
Na nějaký make-up dneska nemám ani pomyšlení, ale je mi jasné, že hned jakmile budu muset vyjít mezi lidi, k těm mým minerálním pudrovým miláčkům se hned zase vrátím. :)

Takže na dnešní "letní" program nezařadím Monoi olejíčky (taky protože jsem všechny 3 za minulé léto vypotřebovala a nové jsem si ještě neobjednala), ale zůstanu u plánovaného článku o mé oblíbené přírodní tvářence.


Tvářenky Everyday Minerals už jsem dříve zkoušela ze vzorečků (možná si pamatujete na článek Minerální tvářenky Everyday Minerals) a odstín Nature´s Sweet Side mě už tehdy okouzlil.

Takže když jsem nedávno viděla na Biooo.cz DOPRODEJ těchto tvářenek za 319Kč, neváhala jsem a hned jsem si jednu musela koupit, než bude pozdě..



Kromě téhle značky minerálních pudrových tvářenek jsem na Biooo viděla i Lily Lolo (stejná značka jako můj neoblíbenější pudrový make-up), ale vzhledem k cenovému rozdílu a k odzkoušeným odstínům tvářenek EM bylo rozhodnuto.

Mimochodem teď díky doprodeji je to opravdu rozdíl - tvářenky Lily Lolo s cenou 329Kč za 2,5g - 3,5g nebo Everyday Minerals s cenou 319Kč za 4,8g.


Tvářenka je pudrově SYPKÁ, takže při nanášení trošku práší (stejně jako pudrové make-upy), ale zato se do pleti hezky uchytí a s její VÝDRŽÍ taky není problém.


V kelímku je opravdu hodně napěchovaná (s množstvím prostě nešetřili), takže ji musíte ze začátku dost vytřepávat, abyste ji dostaly ven.


PIGMENTACE je skvělá, takže tvářenka mi nejspíše vydrží ještě hodně dlouho.. Teda když ji používám i s pudrovým make-upem nasucho, tak mám spotřebu větší. Ale když pod make-up dám krém, olej nebo gel, tak se pudr hned krásně přichytí a pigmentace je neskutečná. Spíše si musím dávat pozor, abych tvářenky nepoužila moc a nedopadla jako Marfuša.

tvářenka nanesená v hrubé vrstvé
rozetřená/štětcem zapracovaná tvářenka

ODSTÍN Nature´s Sweet Side má být matný švestkový, ale to bych si ho představovala více s nádechem dofialova. Ona tak i samotná tvářenka vypadá, ale při rozetření chytá spíše odstín někde mezi červenou, jemně růžovou, opálenou tělovou a jen špetku té švestkové.. Každopádně je dost výrazná a přitom nemá ani odstín čistě do červena, ani do růžova. Pro mě je právě tohle takový ideál.


make-up Lily Lolo Candy Cane, tvářenka EM Nature´s Sweet Side

A nakonec ještě přidávám i další odstíny, které jsem už dříve zkoušela - mě dostala ještě Glam Guru, která je právě více dofialova.


A jaké jsou vaše nej tvářenky?

Mějte se krásně a užívejte sluníčka,
Nicca

20 komentářů:

  1. Jé, ta vypadá krásně. :) I když po rozetření mi přijde spíš korálová, což by mě trošku mrzelo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brunwen ono je to těžké, když na každé fotce vypadá jinak.. :D Ale zrovna korálová určitě není, ikdyž její barva je dost těžko identifikovatelná a asi závisí i na tom, na jakém jsi zrovna světle. :D Nejvíce to vystihuje asi fotka na tváři, nebo poslední fotka na ruce. Nejde ani jednoznačně říct, jestli je do růžova nebo do červena. Ale právě díky tomu vypadá celkem přirozeně i když jí použiju více. :)

      Vymazat
  2. Musím teda říct, že vypadá hodně dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín se mi moc líbí, i když si nejsem jistá, jestli by slušel i mně. Na tobě vypadá moc hezky. Od této značky jsem zatím nic nezkoušela, takže se těším na první nákup :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wikiro moc děkuju. :) Podle mě je to celkem univerzální odstín, ale i ostatní jsou zajímavé, takže je z čeho vybírat. :)

      Vymazat
  4. Ta barva ti skvěle sedne a vypadá přirozeně, mně osobně se líbí víc růžové a korálové odstíny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vito děkuji. :) Je fakt, že si k Tobě taky spíše představuju něco do růžova - hlavně když nosíš všehny ty roztomilé pastelové barvičky. :) Ale k těm občasným černým outfitům by se hodilo klidně i něco "drsnějšího". :D

      Vymazat
  5. jednu tvářenku od Everyday minerals mám a musím říct, že mě mile překvapila svou kvalitou :)
    btw. tento odstín ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Ronny. :) Mě tvářenka taky jedině mile překvapila, ale vlastně už jsem díky dřívějším vzorečkům věděla, že bude stát za to. :)

      Vymazat
  6. Vážně krásný odstín, tobě by teda slušel i ten víc do fialova, pro mě je tento perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vážně krásný odstín, tobě by teda slušel i ten víc do fialova, pro mě je tento perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Caroline, já právě ty dofialova zbožňuju, ale tenhle prostě vypadá tak hezky, že jsem si ho i tak zamilovala. :)

      Vymazat
  8. Good products!

    http://finddyourway.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat
  9. Z týchto mám doma len vzorku New car smell, ale na jeseň by sa mi páčil odtieň Glam Guru :) Moja momentálne obľúbená lícenka je od 100% Pure v odtieni Mimosa a od Barefaced beauty odtieň Athena.

    OdpovědětVymazat