pondělí 15. října 2012

Black Milk Clothing

aneb můj nedostižný wishlist..

Black Milk je v ČR zatím spíše neznámou značkou, i když jejich oblečení je opravdu originální. Sama bych si některé jejich kousky opravdu přála, ale bohužel si nemůžu dovolit utratit jenom za legíny 2 tisíce..
Navíc kromě jejich širokého výběru legín mají taky super plavky, body, catsuity... A kdybych si měla vybrat jednu věc, nemohla bych se rozhodnout.

Na jejich šílený styl se můžete kouknout na jejich stránky http://www.blackmilkclothing.com/, nebo na jejich facebookovou stránku https://www.facebook.com/blackmilkclothing.
Co si o jejich oblečení myslíte Vy? Šli byste v něčem podobném do města, do práce, do školy? :)









6 komentářů:

  1. To jsou úplně dokonalé věci! :)) A neměla bych problém v tom kamkoli vyjít :)

    OdpovědětVymazat
  2. zdravim
    ja mam uz 7 kousku. koupila jsem jedny a od te doby nemuzu prestat. jsou uzasne pohodlne a napadite.rozhodne se lidi otoci na ulici. ted sem obednala par kousku navic a prodam je. pred vanocema budou tady. moc se tesim

    a miluji je. nejsou pro kazdeho musi je clovek umet nosit.

    Black milk je zavislost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow.. 7 kousků už je docela slušný počet :) A určitě stojí za to! ;)

      Vymazat
    2. Ahoj, tyjo prosimtě a jak je to s doručením a placením? Díky :)

      Vymazat
    3. základní poštovné by mělo být zdarma, všechno mají na stránkách popsané, akorát teď o svátcích může být dodací doba delší než je uvedená

      Vymazat
  3. Některé ty kousky vypadají teda vážně skvěle. Líbí se mi hlavně ty jejich dámské legíny. Něco takového bych klidně i nosila. Teď se tu dívám na jejich stránky a ty designy jsou fakt super. Škoda jen, že to je vážně tak šíleně drahé. Kdyby nebylo, tak bych si nějaké snad i objednala. :)

    OdpovědětVymazat