sobota 8. prosince 2012

new in

Taky máte problém s nakupováním Vánočních dárků? Já už mám sice skoro hotovo, ale vždycky když procházím obchody, nakoupím toho nejvíc pro sebe :D
A protože za posledních pár dní jsem si koupila už několik sad šperků, látkovou kytku do vlasů a chlupaté náramky/gumičky, chci se s Vámi o své úlovky podělit..

Nejvíce jsem se vyřádila nakupováním doplňků v H&M, kde mají doprodej za neskutečně nízké ceny (zajímavější věci za 70Kč, drobnosti za 20Kč - např. náramek s kamínky a kytka do vlasů).
Určitě se zajděte podívat, prohrabování v přeplněných regálech s doplňky Vám zabere sice dost času, ale dají se tam najít opravdové poklady.. Vybere si určitě každý. ;)




Zlatý náhrdelník i s prstýnkem jsou taky z H&M, jen řetízek s knírkem je objednávaný přes Ebay. Náhrdelník jsem chtěla už dlouho a prstýnek mě zaujal na první pohled.. A to prstýnky obyčejně vůbec nenosím. :)



 A aby to bylo kompletní, tady máte ještě látkovou květinu do vlasů z H&M a chlupaté náramky/gumičky (Ebay).



9 komentářů:

  1. Super...Mám stejný problém - vyšla jsem už asi 4x nakupovat dárky a vždy skončila v HMku :D
    rebellda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem tam byla :D pořídila jsem peříčkové naušnice a ten zlatý nadrheldník mám ve stříbrné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím viděla vždycky všechny jen s tím zlatým, budeš konečně vyjímka :D

      Vymazat
  3. ružičkový náhrdelník je krásny

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné věci.:)
    Zvu tě ke mně na giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci! :) A s tím nakupováním mám úplně stejný problém :D Teď o víkendu jedu konečně na velké nákupy do Prahy a už si říkám co všechno potřebuju, i když tam jedu hlavně nakoupit dárky :D :/
    Nikus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To úplně chápu.. Sama bych si navymýšlela milion věcí k Vánocům, ale u ostatních mám problém vymyslet jednu :D Jsem ráda, že nejsem sama :)

      Vymazat