čtvrtek 3. října 2013

Dermacol invisible fixing powder

Dnes jsem se rozhodla přidat recenzi o výrobku, který je podle mě už i tak dost známý.. Jde o neviditelný fixační pudr Dermacol, který byl zvolen Asociací vizážistů a stylistů ČR Výrobkem roku 2007.

Teď ho navíc můžete koupit na Slevomatu jenom za 145Kč, nebo využít bonus 200Kč při registraci na e-shopu Dermacol. :)

Sama pudry naprosto zbožňuju a tak už jsem si koupila i pudrový make-up. Problém byl ale v tom, že jsem si koupila světlý odstín (na zimu), ale když jsem opálená, tak si ho prostě dát nemůžu. Navíc už nějakou dobu koukám po různých fixátorech make-upu.
A tak jsem chtěla vyzkoušet neviditelný pudr, který funguje jako zmatnění, ale i fixace make-upu.




  • ZMATNĚNÍ pleti pudr zvládá dokonale! Navíc i přes svou mastnou pleť jsem nemusela za celý den ani jednou přepudrovávat. (výsledek na fotkách dále v článku)
  • FIXACE make-upu je taky slušná - jelikož přes něj máte další pudrovou vrstvu, tak i při otření se k make-upu nedostanete. Pudr je taky super k zafixování první vrstvy rtěnky, která pak déle vydrží. :)
  • SOUČÁSTÍ balení je praktická labutěnka i štěteček na nanášení pudru.. Protože tohle u mnoha značek není zvykem, jsem ráda že tady je všechno v jednom.. (Svůj kabuki štětec už tak používám na 2 různé věci, ke kterým jsem si nedokoupila aplikátory.)
  • BARVY jsou na výběr 2: light a natural. Ale protože by pudr měl být neviditelný, řekla jsem si, že tentokrát by světlejší varianta light neměla být problém ani u opálené pleti.. No a hádala jsem správně :)

vlevo nasypaný pudr, vpravo již rozetřený
Barva LIGHT tedy opravdu není problém. Ikdyž já jsem opravdu bledule a i s opálením jsem pořád celkem světlá, takže pokud nebýváte bílé jako stěny ani v zimě, můžete zvolit běžnou NATURAL barvičku. :)

výsledek zmatnění (čelo) - vlevo bez pudru, vpravo s pudrem
Taky pudry tak zbožňujete, nebo patříte mezi ty šťastnější s nemastící se pletí? A jak se Vám tenhle oceňovaný a tolik chválený pudr líbí? :)

18 komentářů:

  1. Opět to vypadá na skvělou inspiraci a zase si mě nalákala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to je fakt rozdíl O___O. Kdybych neměla zásoby pudrů na příštích 5 let, tak po něm hned skočím... Ale momentálně dobírám jeden od Oriflame a pak na mě čekají úlovky z Tokia - Tony Moly a Shiseido.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, tak to teda zase závidím ty asijské :P
      A jo, je to šílený rozdíl, protože mám normálně dost mastnou pleť. Hlavně když si dám make-up/BB/CC krém, tak do večera vypadám jak politá olejem :/

      Vymazat
  3. Pudr vypadá úžasné, přesně takový moje pleť potřebuje:)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc si mě nalákala, mám fixační pudr od Essence a přijde mi hrozně zvláštní ..na pleti není vidět, fixuje, ale není mi něčím příjemný :( ...zvu tě na Give Away dle vlastního výběru ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, to znám. Já mám většinou problémy i s citlivou pletí, takže hodně produktů vůbec nesnesu..
      A za pozvání děkuju :)

      Vymazat
  5. Já normální pudry nepoužívám, pleť se mi nemastí, právě naopak bohužel, mam jí hrozně suchou, ale tenhle fixační pudr taky požívám v zimě a make-up drží skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, člověk si nevybere. Buď trpí na suchou pokožku, nebo na mastnou.. V mém případě ještě na akné, citlivost a nesnášenlivost některé "chemické" kosmetiky, to je pak výběr kosmetiky teprve zábava :D
      Ale jak vidím, pudr bude asi fajn pro všechny typy pokožky. Přece jen pod make-upem může být hydratační krém a pudr už jen jako fixační. :)

      Vymazat
  6. ja ho používam už asi mesiac a som s ním spokojná :) určite by som ho odporučila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, sama jsem taky neskutečně spokojená :)

      Vymazat
  7. Škoda, že už jsem svůj dvousetkorunový nákup (díky tobě samozřejmě) spáchala, tohle totiž vypadá opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba při nějaké jiné akci se poštěstí :) A jsem ráda, že se díky blogu pár lidí o akci dozvědělo, byla by škoda to nevyužít. :)

      Vymazat
  8. Pudr vypadá skvěle ! :) I když mám spíše suchou pleť, taky jsem po něm pokukovala :)
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím ... je skvělý! :-) Teď lze nakoupit na Slevomatu za super cenu http://www.slevomat.cz/moda-a-luxus/kampan/3301-udelejte-si-radost-s-kosmetikou-dermacol?page=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za odkaz, přidám ho i do článku, snad bude užitečný :)

      Vymazat
  10. skvělá inspirace:)taky jsem o něm slyšela:)asi vyzkouším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, tak jsem na něj viděla několik recenzí než jsem si řekla že ho potřebuju :D

      Vymazat