čtvrtek 24. října 2013

Micelární voda Dermacol

Tahle odličovací a čistící micelární voda Dermacol ze zářijového Ladyboxu je vlastně mou úplně první micelárkou. Prostě mě nikdy dřív žádná z velkého množství recenzí nezlákala, abych si ji koupila.
Ale protože tahle věcička se mi opravdu zalíbila, chtěla bych pořádně popsat všechno co umí. Má totiž opravdu hodně výhod a hlavně v sobě dost dobře spojuje účinky několika dalších výrobků.


Moje verze micelárky je pro mladou pleť, takže se nemusím bát, že by se nesnesla s mojí celkem mastnou pletí. Ve složení výrobce vyzdvihuje extrakt z okurky a mořské řasy.. A když nad tím tak přemýšlím, opravdu bych hydratační účinky mohla přirovnat z pleťovému obkladu z okurek. :D

ÚČINKY:
  • ODLIČOVACÍ - Micelární voda překvapivě odličuje i oční make-up a to řekla bych až dost dobře.. Odličovala jsem řasenku, linky i stíny a všechno šlo dolů bez problémů. Akorát voděodolnou řasenku jsem nezkoušela, ale při troše snahy by určitě šla dolů i ta. :)
    Akorát se mi stalo, že mě po odličování začalo štípat oko. Z ničeho jiného to být nemohlo, takže musím říct, že úplně dokonale tahle micelárka snášena s očima není. Na druhou stranu jsem četla mnoho recenzí, kde píšou o skvělé snášenlivosti při odličování očí, takže možná jsem až moc citlivka. :P
  • ČISTÍCÍ - Vzhledem k tomu, jak hezky micelárka odlíčí celý make-up, řekla bych že dost dobře i čistí. Nemám potom žádné problémy s mastnou pokožkou, takže bych mohla micelárkou nahradit i čistící gely a krémy, které jinak používám.
  • TONIZAČNÍ - Pleť se díky micelárce jakoby osvěží a zatáhne. Nahradí tak i tonikum nebo omytí obličeje vlažnou vodou.
  • HYDRATAČNÍ - Po umytí micelárkou Vám zůstane na pleti jakoby krémový povlak. Naštěstí nic hustého ani nepříjemného, ale spíše jen lehká hydratační vrstva. Jak už jsem psala, je to podobné pleťovému obkladu z okurek. :)
    Takže po použití micelárky už nemám ani potřebu používat další krém.
Když to shrnu, micelárka Dermacol je opravdu šikovná věcička, která mi nahradí alespoň 4 jiné přípravky. Běžně bych totiž použila odličovač očí, čistící gel na pleť, tonikum a pak ještě někdy i krém nebo jinou hydrataci. Takhle to mám všechno v jednom - micelárkou odlíčím oči i celý obličej a zároveň mám i čištění, tonizaci a hydrataci.


Nakonec musím uznat, že výmysl je to opravdu dobrý. Akorát při odličování očí zůstanu raději u svého šetrnějšího odličovače.

Co si myslíte o micelárkách Vy? A máte taky někdo problém se snášenlivostí při odličování očí?

14 komentářů:

  1. Mám Lirene, ale ta nezvládá voděodolný make-up a začla mi nedávno dráždit oči. U přítele mám taky Dermacol,ale jinou a je skvělá, až dojde, tak přijde na řadu tahle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, odličovací schopnosti Dermacol micelárky jsou prostě super :) Ale taky mi semtam dráždí oči, takže zůstanu i u svého oblíbeného odličovače od Saloos.

      Vymazat
    2. Lirene je úplně naprd....S Dermacolem jsem spokojená, ještě se chystám vyzkoušet mixu a loreal :-)

      Vymazat
    3. Tak to já jsem zatím slyšela jen názor na Biodermu, která je prý taky fajn.. Jinak Loreal by mě zajímal taky :)

      Vymazat
  2. Odličovala dobře, ale mě vždycky podráždila oči, mám je hodně citlivé, teď používám od L´ORÉAL Micelární Vodu 3 v 1 a super, konečně něco co ty oči nechalo v klidu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, s těma očima to máme stejně.. Akorát by mě zajímalo, jestli ta micelárka od Loreal je i v ostatních vlastnostech tak dobrá? :)

      Vymazat
    2. No mě odlíčí skvěle a ani po jejím použití nemám pocit že bych měla ulepený obličej nebo tak něco, jako to bylo u jiných odličovacích přípravků, takže za mě je skvělá. Teda voděodolné líčení jsem se ještě s ní odličovat nepokoušela, takže u toho nevím :D

      Vymazat
    3. Hmm, tak to vypadá dost dobře :) Děkuji za tip :)

      Vymazat
  3. jé, vypadá suprově! :) musím jí vyzkoušet, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda že se líbí, musím uznat že je to fakt šikovná věcička :)

      Vymazat
  4. Taky ji mám doma, ale ještě jsem se do ní nepustila, ale jak čtu tuhle recenzi tak se na ní docela těším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, z Ladyboxu ji bude mít teď doma hodně lidí. Ale naštěstí se jim opravdu povedla :)

      Vymazat
  5. odličuje dobře:) dobře se používá:)

    OdpovědětVymazat