pondělí 14. října 2013

Nákup v Yves Rocher + věrnostní karta

I když značku Yves Rocher mám opravdu ráda, sama jsem si od nich až doteď nic nekoupila.. Divná kombinace, že? :) Měla jsem je za luxusní přírodní kosmetiku, která je ale taky luxusně drahá. A v tom jsem se naštěstí hodně spletla.

Moje zatím nejoblíbenější produkty od Yves Rocher jsou Čistící gomáž (gel) SeboSpecific, kterou jsem dostala ve swapu s Niky a potom řada s vůní kokosového ořechu z Malajsie, kterou mi vybrala sestřička na narozeniny (článek Moje kokosy).. A momentálně jsem taky každodenně závislá na jejich vanilkovém balzámu/lesku na rty.

Sama jsem se do Yves Rocher doteď mrkla jen jednou na nádraží v Praze a taky jsem odtamtud rychle utekla když jsem viděla ceny prvních produktů na které jsem narazila. Ale když mi začal docházet jejich čistící gel, na který jsem si až moc zvykla, rozhodla jsem se koupit si tam další. A tak jsem vtrhla do jejich obchůdku, připravená na nejhorší - generální úklid v peněžence..



Už u vchodu mě ale lákal nápis "již od 69Kč" a tak jsem se trochu uklidnila.. Když jsem vešla, všude kolem mě byly novinky - sprchové gely za 69Kč, šampóny za 75Kč, lesky na rty za 49Kč, tablety do koupele za 29Kč... Navíc všude kolem certifikáty BIO a prohlášení o tom, že je Yves Rocher rostlinná kosmetika zabývající se ochranou životního prostředí atd. No koukala jsem na to jako bych přijela někde ze zapadákova.

Vrhla jsem se tedy do vybírání ČISTÍCÍHO GELU a nakonec jsem si pořídila Hloubkově čistící gel na problematickou a aknózní pleť za 109Kč!! S úžasným pocitem, že tolik stojí kdejaký "šunt" v drogérii, jsem se ještě mrkla na ŠAMPÓNY. S těmi, jak už asi víte, mám často velké problémy - z chemických šampónů mě svědí hlava a tak kupuju drahé šampóny v lékárně, nebo v prodejnách s přírodní kosmetikou. Tady ale opět překvapení - všechny šampóny bez silikonu, parabenu a barviv už od 75Kč. Tak jsem si vybrala ten nejšetrnější pro děti od 3 let a šla jsem spokojeně k pokladně. :3


hloubkově čistící gel, tableta do koupele, jemný šampón, čistící gomáž
Slečna u pokladny mi ještě nabídla věrnostní zákaznickou kartu, se kterou prý budu mít plno výhod.. Tak proč ne, že? :P V minutě jsem vypsala své údaje, dostala jsem kartičku, ekologickou nákupní tašku jako dárek, katalog a plnou obálku vzorečků. :)



Jaké zkušenosti máte se značkou Yves Rocher Vy? A využily jste některá to líčení zdarma? Zajímalo by mě, jak to probíhá, jestli Vás nalíčí podle přání atd.. :)

19 komentářů:

  1. Taky mám ráda Yves rocher, přitom do obchůdku nezavítám. :D

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/10/2-giveaway-o-ocni-stiny-inglot-gel.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom byly stejně :D Ale už jsem si na něj nějak zvykla a chodím tam už dost často :)

      Vymazat
  2. Nechci ti brát iluze, ale přírodní kosmetika je něco jiného. oni pouze využívají hlavně rostlinných složek a mnohdy aktivních látek, ale najdeš tam cca stejné složky, jako kosmetika z drogerie. Mám s YR asi 10 letou zkušenost a ve finále musím přiznat, že až na pár věcí, které neurazí mě spíš nenadchla a dokážu bez nich žít. Mají to samé sulfáty a silikon, brrr. Můžu doporučit věci na vlasy, podle mě příjemné složení i funkčnost za malou cenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, koukám že v jejich produktech tohle opravdu je, ale určitě alespoň u produktů s nálepkou BIO musí jít o přírodní kosmetiku :) Co jsem koukala na novinky, hodně jich bylo 100% přírodní a šampóny bez silikonů, parabenů a barviv.
      Ale díky za upozornění, v článku to zkusím přepsat ať nepletu i ostatní :)

      Vymazat
  3. YR mám taky ráda, některé produkty více, některé méně. Věrnostní kartu mám taky a chodí mi každý měsíc (myslím) do schránky letáček se zajímavou nabídkou dárku k nákupu za 49 Kč, který vždy využiju. Ale přírodní kosmetika to není, jen obsahuje rostlínné složky, jak píše An. Vždy se dívej raději na složení.

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už koukám, všude kolem sice byly BIO produkty, ale vidím že sama jsem si nic přírodního nekoupila.. Každopádně čistící gely mi od nich neskutečně vyhovují a u šampónů mi stačí že neobsahují parabeny, silikony a barviva. :)

      Vymazat
  4. Líčení jsem teda u nich nevyzkoušela, ale tím, že jsi vstoupila do jejich klubu jsi určitě neprohloupila. Docela pravidelně mi od nich chodí do schránky lístky, kde máš buď slevu na produkt, nebo si můžeš vzít k nákupu nějaký dárek (posledně to byl diář, předtím šátek, šampón a podobně). Mám ráda hlavně jejich toaletky, a to hlavně malinovou, a kokosovou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty toaletky musím taky vyzkoušet.. Naposledy se mi zalíbila jejich nová parfémová voda a teď pořád přemýšlím jestli si u nich něco podobného koupit. :)

      Vymazat
  5. Musím se přiznat, že od YR ještě nic nemám a zatím úspěšně odolávám, sice mi je značka sympatická, ale vždycky než si stihnu ušetřit peníze, tak v DMku, Tetě nebo Rossmannovi mají ve slevě něco, co fakt chci... :D
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak to já zase někdy nemůžu odolat právě tomu obchůdku Yves Rocher :D

      Vymazat
  6. YR jak víš znám, a některé jejich věci mám i docela ráda. Třeba krémové šampony (tzn ty, co nejsou průhledné :D), peelingy, gormáže a lesky na rty. Neosvědčily se mi ale jejich tělová mléka, i ty určené na suchou pleť nebyly nic moc. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak naštěstí mám tělových mazadel až nad hlavu (Saloos, Monoi atd), ale díky za radu, určitě je u nich ani kupovat nebudu :P :) Mám jen miniaturku toho kokosového a je fakt, že hydratace je taková průměrná. (Ale ono je to spíš tím, že tělová mléka jsou pro mě celkově málo hydratační, raději mám balzámy a oleje)

      Vymazat
  7. Já mám YR ráda - na koukání a čichání, ale fakt je, že jsem si ještě nikdy nic nekoupila, prostě mě ještě nedostali :-))

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na čichání pro mě zatím nic moc, až na kokosovou edici a jejich novou parfémovou vodu, která mě úplně dostala :)

      Vymazat
  8. YR mam ráda, asi si taky budu muset skočit pro kartičku, když tam chodím skoro furt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jen kvůli té tašce a vzorečkům je to super :)

      Vymazat
  9. YR poznam, niektore ich produkty su celkom dobre, napriklad ja som si oblubila spominane sprchove gely, peeling na nohy a aj niektore telove kremy nie su zle. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou kromě sprchového gelu zrovna věci, které vůbec nepoužívám :D Hlavně tělové krémy už používám málokdy - raději mám balzámy, vosky, oleje a všechno přírodní a co nejvíce hydratační. :) A zrovna u YR se mi zdají ty tělové krémy takové průměrné..

      Vymazat