neděle 27. října 2013

novinky Miss Sporty říjen 2013

Teprve nedávno jsem navázala spolupráci se značkou Miss Sporty, protože k nim mám celkem blízko. Popravdě, nejčastěji mě zlákají jejich nízké ceny oproti ostatním značkám. :D Mám doma několik jejich rtěnek, laků, korektory i make-up, který míchám podle potřeby se svým dražším, ale hodně světlým make-upem - ano, nechtělo se mi kupovat další celkem drahý make-up jen na léto, tak to dělám takto. :D

A protože novinky mě vždycky lákaly, chci moc poděkovat této značce za zasílání jejich balíčků s novými produkty. :) Tento je tedy první, tak se pojďte mrknout co mi přišlo.




V článku najdete podrobné recenze všech těchto produktů. :)

Na pohled se mi všechny novinky zalíbily. Hlavně jsem ráda, že se mi v Miss Sporty trefili do mé současné posedlosti v péči o nehty. :)

  • První věc v balíčku je make-up So Fine Skin Matching.
    - ODSTÍN 020 soft nude je přesně pro mě.. Kdybych ho měla srovnat s jejich odstíny medium (např. u make-upu So Clear), tak tenhle je o dost světlejší. Pokud tedy máte dost světlou pleť, téhle barvy se určitě nemusíte bát. Ale taky to bude tím, že se hodně přizpůsobí pleti.
    - KRYTÍ je pro mě nedostatečné - spíše bych ho nazvala BB nebo tónovacím či rozjasňujícím krémem, než make-upem. S jejich make-upem So Clear který používám se to nedá srovnávat (So Clear kryje více). Ale i v popisu tohoto make-upu je uvedeno, že jde o to aby se odstín pleti přizpůsobil a aby make-up vypadal přirozeně, což splňuje.
    - HYDRATAČNÍ, PEČUJÍCÍ - Make-up opět můžete přirovnat k BB krémům, které také slibují hlavně péči o pleť. Tento make-up obsahuje vitaminy A, C a E.

  • Další novinkou je rtěnka Perfect Color (novinkou jsou některé odstíny a nové balení) - ta moje v odstínu 014-Blushed Again!.

    - VŮNĚ je něco co mě hned zaujalo - meloun!! <3 :) No prostě voní úžasně a už jen proto ji z ruky nedám. Kdybych ji nepoužívala, budu ji alespoň chodit čichat. :D
    - BARVA je středně světlá růžová. Nemůžu posoudit jak dobře kryjí tmavější barvy, ale tahle světlá se chytá opravdu hezky.
    - HYDRATACE je podprůměrná, spíše rty vysušuje.
    - VÝDRŽ je dobrá, samotná barvička se do rtů dost chytí.

  • Jednou z péčí o nehty je vybělovač nehtů Nail Expert Whitener. Tahle věcička funguje na principu jemně nabělalého laku, který je ale oproti běžným lakům více tekutý, rychle zasychá a nehty zanechá bělejší a pevnější.

  • A poslední novinkou je péče o nehty 5in1 Total Care Action. Jde o péči pro sílu, růst, hydrataci, uhlazení a lesk nehtů, která se dá použít samostatně nebo pod lak. Sama jsem si ji zamilovala místo podkladového laku a podle mě plní tuhle funkci opravdu skvěle. Oproti běžnému laku je o hodně tekutější a tak na nehet hezky přilne. Nehty jsou potom krásně lesklé a vypadají zdravěji. :)

Když to shrnu, make-up bych ho nazvala spíše BB nebo tónovacím krémem, rtěnka krásně voní, ale vysušuje, ale péče o nehty se mi opravdu líbí a určitě je budu i nadále používat jako podkladové laky. 

A jak se novinky Miss Sporty líbí Vám? A jaké máte celkově názory na tuhle značku?

16 komentářů:

  1. ta rtěnka vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hlavně krásně voní! Úplně jako vodní meloun, což je zrovna jedna z mých neeej vůní :3 Už jenom kvůli té vůně si ji musím pořád natírat :D

      Vymazat
  2. Já nějak Miss Sporty vyloženě nevyhledávám, ale zas nechápu, proč je proti ní tolik lidí zaujatých jen proto, že je levná... Mám od ní pudr a je celkem fajn :-)
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vidím asi stejně. :) Jsou věci, za které si ráda připlatím, ale potom taky ty, které mi např. od Miss Sporty úplně vyhovují. Třeba korektory kupuju jedině od nich nebo od Essence a i když jsem zkoušela některé i 6xdražší, nevidím v nich žádné výhody v poměru k ceně.

      Vymazat
  3. Ta rtěnka vypadá vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce jsem ji teď viděla ve slevě, myslím že za 30Kč (nebo 40, nejsem si jistá) :)

      Vymazat
  4. Ten 5in1 Total Care Action som si akurát včera kúpila a pred chvíľou som ho použila ako podlak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako podlak je super, to sis vybrala dobře (taky ho tak používám) :)

      Vymazat
  5. Tuhle značku používám běžně, protože jsem s ní spokojená:)
    Laky na nehty vypadá dobře, hlavně ta poslední péče mě moc zaujala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laků mám od nich taky celkem dost, na některé se chystám i napsat takové minirecenze. :) A se všemi jsem moc spokojená

      Vymazat
  6. Já jsem k téhle značce nikdy poc nepřilnula, jejich laky se mi neosvědčily a rtěnky už si kupu skoro výhradně jen u Maybelinne. ALE jejich korektory, pudry a make-upy na problematickou ple´t jsou moje nejoblíbenější, stále se pro ně vracím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mi se osvědčily i laky, ale většinou jsou to nějaké zvláštní - třeba Metal Flip, nebo zlatý lak.. Drží nádherně a efekt je taky super. :) Jinak s korektory a pudry souhlasím a make-up So Clear mi taky vyhovuje :)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Mi na ní teda přijde nejlepší ta vůně, musíš ji hlavně jít očichat :D

      Vymazat
  8. Já mám od Miss Sporty ráda tekuté oční linky a řasenky, ty kupuju pořád dokola. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak abych se přiznala, ty jsem asi nikdy nezkoušela :P Vlastně o jejich tekutých linkách ani nevím, ale na řasenky jsem slyšela taky chválu :) Možná příště taky vyzkouším :)

      Vymazat