neděle 6. října 2013

Parfums.cz

Nedávno jsem si řekla, že bych si konečně mohla koupit pořádný parfém a protože se mi zrovna nechtělo hned začít obcházet parfumerie, rozhodla jsem se začít nejdříve hledat stránku kde mě vyjdou parfémy nejlevněji. No a tak jsem zadala do vyhledávače "levné parfémy".
První stránka, která mě zaujala je tato: levné parfémy, tedy www.parfums.cz. :)

Parfémy tam vyjdou opravdu mnohem levněji než v klasickém obchodě a když jsem se stránkou chlubila mamce, zjistila jsem, že je tam už sama nějakou dobu nakupuje. :)

Když jsem začala e-shop procházet, nakonec mě další kategorie zboží oslovily opět více než parfémy, na které jsem nakonec úplně zapomněla.. Kromě nich se tady totiž dají koupit i přípravky k péči o tělo, pleť, vlasy, zuby, líčení nebo "sluneční" kosmetika.

Nejvíce mě zaujaly některé produkty, které si sama kupuju v drogeriích nebo lékárnách a tady přitom vyjdou často o hodně levněji.. Například produkty Saloos, Bioderma, Dermacol, Gabriella Salvete.


Pak jsem si tady našla zbožňovanou, ale přece jen dražší kosmetiku MAC. Potěšilo mě, že se tady dají sehnat jejich rtěnky kolem 300Kč, když jinde jsem je viděla od 500Kč a více.. I jejich oční stíny, tvářenky a lesky na rty se tady dají sehnat do 400Kč.


Téhle kvalitní kosmetiky je tady stejně jako parfémů opravdu hodně. Najdete tady např. značky Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, Estée Lauder, Lancome, Sisley, Mary Kay, Helena Rubinstein, Matis ParisGuerlain a plno dalších.


Co se týče vlasové kosmetiky, prodávají se zde opravdové poklady - například značka Gestil, nebo Brazil Keratin. Kromě toho taky například Matrix, L´Oréal proffesionnel, Wella Professionals, Kérastane, Goldwell, Redken, Tangle Teezer i některé žehličky, kulmy a další pomůcky.


Dalším co mě zaujalo jsou přípravky na bělení zubů, nebo samoopalovací spreje, pěny a tělové mléka.


Co se týče samotného obchodu, tak se mi nejvíce zalíbila možnost OSOBNÍHO PŘEVZETÍ ZBOŽÍ - odběrní místa v Praze, Brně a Ostravě.. Díky tomu se tady dá nakoupit opravdu levně i bez poštovného.
Další možnosti dopravy už stojí 89Kč, ale aspoň zde mají dobrý výběr - DPD, Geis, PPL a Česká Pošta.
Platit se dá klasicky hotově, platební kartou, převodem, ale i na dobírku (bez dalšího připlácení).

Navíc jsou tady pokaždé akce a výprodeje, ve kterých můžete parfémy i kosmetiku získat ještě levněji.
A ke každému nákupu je zdarma dárek, který si můžete vybrat přímo v košíku.

Já se na své nákupy tady teprve chystám, ale s pozitivními zkušenostmi od známých už jsem si teď jistá, že tady budu nakupovat často. :) A to hlavně věcičky, které jsem doteď kupovala jinde dráž, ale i některé přípravky, ke kterým jsem se zatím nedostala. Nejvíce se těším na vlasovou péči Gestil a Brazil Keratin, o které snad brzy napíšu i nějaký článek.

A co Vy, máte s tímto obchůdkem zkušenosti? :)

5 komentářů:

  1. Parfums.cz je dle mého úžasný obchod a nejlepší na tom je že je v něm zboží levnější než v kamenném obchodě, takže tam často nakupuji dražší kosmetiku, přítel mi tam nedávno objednával k svátku tužku na oči od Chanelu a taky ho vyšla levněji, jen parfém jsem si tam ještě nekupovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak parfémy tam zase kupují rodiče, ale já si asi někdy koupím něco od MAC a hlavně odteď přípravky na vlasy už kupuju jedině tady.. Taky tu vyjdou o hoodně levněji. A hlavně ta Bioderma - v lékárně je každý přípravek tak o 200 dražší :/

      Vymazat
    2. Přesně, proto tu taky ráda nakupuji, vyplatí se mi to i s poštovným a když nakupuji ve větším tak i poštovný je zdarma :)

      Vymazat
    3. No já mám ještě to štěstí že mám odběrní místo v Ostravě :3 To je úplná dokonalost..

      Vymazat
  2. Hrozně ráda tam nakupuji obzvlášť od té doby, co mají výdejní místo v Brně... opravdu se to vyplatí...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat