pátek 4. října 2013

Přírodní kosmetika Nonique

Základem kosmetiky NONIQUE je plod karibského Noni, kombinovaný s Aloe Vera a řadou dalších BIO složek z  kontrolovaného zemědělství. Jejich výrobky jsou bez přísad na bázi minerálního oleje, neobsahují parafín, Paraben, PEG, silikony ani umělé nebo syntetické vůně a barviva. 

Kromě toho mě zaujala jejich řada Tropic.. Ovocné vůně totiž naprosto zbožňuju a ty tropické ze všech nejvíce. :) (Mezi další vůně patří např. grep, limetka, pomeranč, granátové jablko..)

Co se týče produktů, u Nonique najdete péči o pleť, oční séra, sprchové gely, tělové mléka, krémy na ruce, balzámy.. Vlastně snad vše v oblasti pečující kosmetiky. :)
Sama zrovna testuju čistící krém a sprchový gel Tropic a Anti-aging krém na ruce s vůní granátového jablka:




A začnu hned od toho nejlepšího: 
  • ČISTÍCÍ KRÉM TROPIC je pro mě neskutečně milým překvapením. :)
    - Naprosto jsem si zamilovala tu nádhernou vůni tropického ovoce, v čele s bio ananasem.. Je to jako byste si myly obličej piňa coladou. :3
    - Další věc co jsem si oblíbila je forma krému, která je neskutečně příjemná. S čistícím gelem se to nedá srovnat, tohle je stokrát příjemnější a zanechá to pokožku krásně hydratovanou. A i když mám pleť dost mastnou, krém ji vyčistí, hydratuje, ale nemastí.
    - Součástí krému je bambucké, kakaové a kokosové máslo, babasový olej a ananas - vše samozřejmě BIO. Takže jeho hydratačním schopnostem se není proč divit. :)


  • SPRCHOVÝ GEL TROPIC má stejně úžasnou vůni jako čistící krém.. Ve sprše si připadám jako bych se koupala v ananasovém džusu.. <3 Vůně navíc ještě nějakou dobu na pokožce vydrží a já se pak jako blázen musím pořád očichávat. :P

  • ANTI-AGING KRÉM NA RUCE  s vůní granátového jablka, malin a acai mi bohužel vůbec nesedí vůní.. Jako první mě napadlo že tahle vůně se u Nonique moc nepovedla, ale když jsem pak šla očichávat do drogerie jiné značky, zjistila jsem, že mi prostě nevoní granátové jablko. :D
    - Účinky jsou ale super. :) Krém ruce hezky hydratuje, ale zároveň není vůbec mastný. (U některých jiných značek mi vadí že po namazání ještě půl hodiny nemůžu na notebook, protože bych si ho zamastila). 

Pokud se Vám produkty Nonique líbí, nemusíte se bát že jde o drahou kosmetiku. Vlastně se spíše divím, že tyhle super přírodní věcičky stojí tak málo. :)

Koupit je můžete např. na e-shopu 
www.bio-shopik.cz s dopravou od 45Kč, nebo osobním odběrem v Ostravě. (FB stránky Bio-shopik)

Tak co na produkty Nonique říkáte? A znaly už jste je dříve, nebo je vidíte poprvé? :)

16 komentářů:

  1. Já vlastím krém na ruce a jsem hrozně spokojená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky granátové jablko? A co říkáš na tu vůni? Protože mi moc nesedí, ale podle mamky je ta vůně fajn a jen já jsem divná. :D

      Vymazat
  2. Taky právě testuji Nonique produkty, dostala jsem je teprve včera, ale všechny moc krásně voní, už se těším, až je všechny vyzkouším :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem pak zvědavá na recenzi, hlavně pokud máš jiné vůně.. Třeba grep nebo pomeranč by taky mohly voňet krásně :)

      Vymazat
  3. od nonique mam zatial len balzam na pery a z neho nie som moc odvarena, ale tak za skusku urcite stoji
    http://lifeparade-by-bashi.blogspot.sk/2013/10/zdrave-pery-s-prirodnymi-balzamami.html

    kremy na ruky su zevraj super!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na článek jsem koukla a zjistila jsem, že asi už jen ta vůně balzámu (limetka) by mi moc příjemná nebyla.. Ale jinak by mohl být taky fajn, třeba v té tropické vůni :)

      Vymazat
  4. Výrobky vypadají moc dobře :) Nalákala mě ta vůně :)
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, já si taky u přírodní kosmetiky vybírám většinou podle vůně.. Kvalitní kosmetika je základ, ale když se k tomu přidá ještě ta vůně, tak ji pak naprosto zbožňuju :)

      Vymazat
  5. Já ujíždím na citrusových vůních. Jsou strašně osvěžující a vždycky mám chuť krémy spíš sníst, než se s nimi mazat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, citrusové vůně jsou hlavně v létě super.. To i když je jinak nemusím, tak je fakt že osvěžující jsou nejlíp :)

      Vymazat
  6. Ještě jsem nezkoušela, ale zní to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hеllo, tҺis weekend is pleasant іn suoport օf me, as this moment і
    ɑm reading thіs wonderful informative artice here at my residence.


    Мy site :: Lumagenex

    OdpovědětVymazat
  8. Ӎy spouse and I stumbled օver herе coming frߋm a different web pɑge aand thoսght I
    may as wеll check tҺings out. I likke wҺat Ӏ seе soo
    now і ɑm follօwing you. Looҝ forward to exploring yokur
    web paǥе agaіn.

    Мy weblog; Official Phytoceramides

    OdpovědětVymazat
  9. Přírodní kosmetika je prostě nejlepší. Už několik let nepoužívám nic jiného. Docela teď ale přemýšlím nad tím, že bych zkusila bio kosmetiku. Hodně se mi líbí třeba ta od Vivaca. Nemá někdo náhodou zkušenost? Koukala jsem, že ty jejich věci navíc nejsou ani nijak přehnaně drahé.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tuhle značku teda vůbec neznám. Vypadá to ale hodně dobře, díky za tip. Já teď už nějakou dobu sháním nějaký krém na suchou pleť, nemáte někdo nějaký tip? Hlavně teď přes zimu s tím mám hrozné problémy. Samozřejmě ale, že bych chtěla něco přírodního, žádnou chemii.

    OdpovědětVymazat