středa 23. října 2013

Underworld - pokus

Protože jsem byla zvědavá, jestli už se svými photoshopovými zkušenostmi dokážu třeba změnit barvu očí nebo pozadí, zkusila jsem si po focení ve stylu Underworld udělat fotku a trošku ji upravit..


No a myslím že v tomhle bych se měla ještě hodně zlepšovat.. :D

Každopádně photoshop je opravdu šikovná věcička, která Vás dokáže změnit k nepoznání..
Jaké zkušenosti s photoshopem nebo podobnými programy máte Vy? :)

9 komentářů:

  1. Náhodou dobré! :)
    já mám kvůli školy Photoshop, InDesign, Flash a nově i Premiere. InDesign nenávidím nejvíc. :D Taky v ani jednom moc neumím, snažím se tomu při tvorbě vyhýbat, co to jde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeda, tak od Tebe mi "náhodou dobré" přijde jako super úspěch :D Já se zase nikde s ničím neučím, jenom doma si sama občas hraju. Ale o InDesign jsem niky neslyšela..
      Vlatně používám jen ten photoshop, případně jednodušší programy jako PhotoScape, Pixlr-o-matic a nějaké od Windows :D A ještě bych měla umět v Gimpu a ještě v jednom programu, ve kterých jsme dělali na škole předmět "zpracování grafické informace". Škoda, že tam nás toho moc nenaučili

      Vymazat
  2. Pro mě je to vážně skvělý výkon! ^-^ Já si s podobnými programy opravdu moc nerozumím a jsem ráda, že existují i stránky jako PicMonkey, kde zvládnu upravovat fotky i já. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za to jsem taky ráda.. Na podobných stránkách stejně upravuju fotky na blog nejčastěji, případně některé neupravuju vůbec :D Dělat vše ve photoshopu bych prostě nestihla :P

      Vymazat
  3. Mně to taky přijde dobrý! Já mám akorát Zoner, kde se nedá dělat skoro nic... maximum, co zvládám, je vymazat lidi z fotky tak, že na kapátko dám barvu pozadí a pak je přeťupám =D Zkoušela jsem to i na tmavé kruhy pod očima, ale moc to nefunguje. =D Na mobilu mám jeden asijský program, co umí zvětšit oči, zesvětlit pleť atd., ale používám ho fakt výjimečně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak něco podobného jsem taky ze začátku dělala, dokonce i u photoshopu než jsem se s ním naučila jsem dělala takové pokusy :D Ale ten asijský program vypadá ještě zajímavěji.. Zesvětlení pleti je bez problémů, ale chtěla bych vidět co to umí s těma očima :)

      Vymazat
  4. Ta fotomontáž je na mě pak už asi trochu moc. Ale ty raw (syrové) fotky se mi moc líbí. Takový fajn gothický styl. Asi bych to nechala tak, jak to je a neřešila potisk textilu a fotomontáže, ale spíše se zaměřila na kvalitní líčení. S tím fotošopem to bude chtít totiž ještě trochu cviku. Ale dobrá práce a super nápad. :)

    OdpovědětVymazat