neděle 12. ledna 2014

ARTDECO Glam Couture Eyeshadow

Na značku ARTDECO (FB Artdeco) jsem poprvé narazila na Douglas Make-up School a od té doby jsem se o ni začala zajímat. Když jsem si prošla hromady recenzí, našla jsem samou chválu a tak bylo jasno, že toho od nich musím vyzkoušet více. :)

V tomto článku Vám chci představit jeden z jejich očních stínů ze starší kolekce Glam Couture, která už není v prodeji.. Ale i tak si díky článku snad uděláte obrázek o tom, jak jsou stíny Artdeco kvalitní a často i kouzelně designově řešené.



Stíny vypadají jako perleťová mušle v jednoduchém černém obalu, takže na kosmetickém stolku jsou ozdobou.
BARVA č. 33 je krásně lesklá bronzově hnědá, takže je to asi ten nejuniverzálnější odstín, který se hodí úplně vždycky.
EFEKT je při silnějším nanesení opravdu výrazný s efektními odlesky. Při jemnějším nanesení jsou stíny skvělé na každodenní líčení a dodají jemně letní bronzový vzhled. Viditelné třpytky ve stínech nejsou.
SYTOST je skvělá.
ODOLNOST je s bází na jedničku, stíny se ale dají jemně rozmazat, takže se s nimi hezky pracuje.
VYDRŽÍ bez problémů celý den, neslévají se ani neblednou.



Celkově jsem se stíny opravdu spokojená a nemám jim vůbec co vytknout. :) Za mě má Artdeco opět jedničku a jediné co bych ještě ocenila by byly informace o složení produktů na jejich internetových stránkách.. :P

Tak jak se Vám stíny Artdeco líbí? Máte s nimi už taky nějaké zkušenosti?  

21 komentářů:

  1. No páni, tak ty jsou dokonalé:) Na Artdeco vždycky koukám v Douglasu, ale ta momentální nabídka mě nějak neláká, nevím, jestli zrovna tady mají nějakou zúženou nabídku, ale přijde mi, že nic moc nemají:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No popravdě mě nejvíce taky lákají většinou jejich limitované kolekce - např. když byly kolekce Dity Von Teese, to byla nádhera :3 Ale jinak mají všechno opravdu kvalitní, např. tu bázi pod stíny, rtěnky, stíny a i fixatér se mi opravdu zalíbil. V Douglasu vím že mají aspoň ty základy jako báze atd, ale jinak mi tam taky nepřišla jejich nabídka moc obsáhlá

      Vymazat
  2. Škoda, že jsem zase něco takového propásla, už jen designově jsou stíny kouzelné. Navíc ta barva je nádherná. Asi budu muset více omrknout jejich sortiment. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ty jejich designové kousky mě baví nejvíce.. :3 Teď mají zrovna hezky designově řešenou kolekci Glam Vintage: http://www.artdecoshop.cz/glam-vintage-nova-kolekce-zima-2013

      Vymazat
  3. Jsou nádherné, ten 3D reliéf vypadá luxusně! Mám od Artdeca bázi pod stíny a je to ta nejlepší, kterou jsem kdy měla. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, s bází souhlas, zatím jsem lepší nevyzkoušela :)

      Vymazat
  4. vypadají fakt moc krásně :) a to provedení je úžasné :)) zatím žádné zkušenosti s touto značkou nemám, ale už projíždím ty webovky .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplný souhlas :3 Třeba Ti něco padne do oka a podle recenzí jsem si jistá že si vybereš třeba i z nových kolekcí, musí být taky super :)

      Vymazat
  5. Ty jsou krásný, jak design tak i barva a ta pigmentace !! Škoda ze už nejsou v prodeji :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, ještě jsem některé odstíny na internetu našla - myslím že pár eshopům zůstaly nějaké v zásobě, ale moc jich nebude..

      Vymazat
  6. uzasna farba wow!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, tak ten desing je fakt super... vypadá to tak secesně.

    OdpovědětVymazat
  8. teda wow, vypadají nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Takové stíny se mi líbí nejvíce. Nejsem moc na ty barevné, ale takovéto "přirozenější" ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, na běžné nošení jsou tyhle určitě lepší než ty neonové co jsem ukazovala minule :)

      Vymazat
  10. This looks gorgeous! I want one too!
    www.minsbeautyequipment.com

    OdpovědětVymazat