středa 8. ledna 2014

Nákup ze Sammydress

Už nějakou dobu se snažím v nákupech oblečení krotit (skříň už mám narvanou tak, že oblečení mi pomalu vypadává ven). Ale když jsem dostala poukázku na nákup u Sammydress (FB Sammydress), nemohla jsem odolat. :3

Pokud jste o téhle stránce ještě neslyšely, určitě mrkněte k nim na facebookové stránky, které Vám o nich řeknou hodně.. Mi se strašně líbí to, že z kousků které prodávají často sestavují OUTFITY včetně bot a doplňků (šperky, kabelky, brýle..) a u každého takhle sestaveného outfitu najdete přiložené odkazy na všechny produkty, takže si je hned můžete najít a koupit.

Co se týče jejich eshopu, nejlepší věc jsou RECENZE u každého produktu - najdete tam hodnocení zákazníků a většinou i fotky jak ten kousek vypadá v reálu. To vám opravdu hodně pomůže při rozhodování a vidím v tom tu největší výhodu oproti ebayi nebo jiným asijským eshopům.
Jinak je obchůdek podobně levný, některé věci jsou dokonce bez poštovného (hlavně šperky), u jiných se platí základní poštovné podle hmotnosti kousku.

A teď už k mému nákupu. :)


Nakoupila jsem 17.12. a balíček mi přišel dnes, 8.1. CENA všeho dohromady byla 13,48$ a poštovné 11,49$, celkem necelých 25 dolarů (cca 500Kč).
Kdybych to samé kupovala v H&M, sukně by stála minimálně 350Kč a šaty možná samotné 500Kč. A ano, musím se přiznat že několik podobných věcí jsem si za tuhle cenu už párkrát koupila a úplně stejnou černou sukni jsem měla v H&M zrovna vyhlídnutou. :D


Sukně je naprosto dokonalá. :3 Materiál je příjemný, dost těžký (takže sukně se větrem nezvedá) a vypadá luxusně. Ani za trojnásobnou cenu bych tady v obchodech nekoupila lepší.


Šaty mají příjemný materiál (asi bavlna), akorát z některých švů ve výstřihu trčí nitky, nebo spíš chuchvalce nitek, ale během 5ti minut to bez problémů spravím. Jinak jsou tak krátké, že je budu muset nosit s neprůhlednýma legínama nebo jako tílko. :D (Mám 172cm, takže pokud jste menší budou vám asijské šaty asi sedět více.)



No a nakonec gelové vložky do bot, kterých jsem si vzala 2 páry.. Na vysokých podpatcích totiž moc nechodím, takže když si je vezmu jednou za čas, potřebuju mít alespoň nohu na měkkém.. a pak je to naprostá nutnost do bot s otevřenou špičkou, kde mi jinak vylézají prsty. :D

Pro zajímavost ještě přidávám fotky některých dalších věcí, které se mi v Sammydress zalíbily asi nejvíce. :)


Tak jak se Vám obchůdek líbí? A znáte nějaký jiný podobně levný, kde najdete recenze a reálné fotky oblečení? :)

31 komentářů:

  1. Na ten kabát jsem koukala na e-bay, ale bála jsem se kvality...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto je super že tady u většiny věcí najdeš recenze uživatelů a hlavně jejich fotky vyfocené v reálu.. Podle toho jsem třeba vyloučila některé šaty co jsem si chtěla koupit, ale na fotkách vypadaly děsně :D :D

      Vymazat
  2. Tyjo, obě věci jsou moc krásné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já z nich mám strašnou radost.. Hlavně kolové sukně nosím pořád a černá se mi bude hodit úplně nejvíc :3 Naposledy se mi za ni v H&M nechtělo dávat skoro 4stovky a teď jsem ráda že jsem si ji tam nekoupila :D

      Vymazat
  3. ta sukně je opravdu moc krásná a tobě hrozně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii :3 Je to můj nejoblíbenější střih a délka mi vyšla taky akorát, a to mám 172cm..

      Vymazat
  4. Krásné věci :O
    P.S. Moc pěkný blog :)

    OdpovědětVymazat
  5. O stránce slyším poprvé ale věci mají opravdu pěkné ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, vybrala bych si tam toho opravdu hodně.. Jediné co mě štve, že na moji nohu vel.41 tam boty nenajdu :D Přitom jsou všechny tak nááádherné :3

      Vymazat
  6. Ja som si tam tiež pár vecí vyhliadla, ale za jeden kus vychádza poštovné cca 8-10e, čo je celkom dosť, takže v konečnom dôsledku to až tak lacno nevíde (aspoň tie veci, čo sa páčili mne) :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono jde hlavně asi o hmotnost, já jsem taky psala kolik vyšlo poštovné mě a dá se říct že tím pádem vyjde každá věc cca na dvojnásobek původní ceny. U dražších věcí (pokud nejsou i těžší), to pak není takový rozdíl. :) Ale třeba u bot to dělá dost..
      Naopak šperky jsou většinou s poštovným zadarmo, ale ty mě tak moc nezajímají (nemám už je kam dávat) :D

      Vymazat
  7. Obojí na tobě vypadá úžasně, jdu brouzdat obchodem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii :) Jsem z těch kousků taky nadšená :3

      Vymazat
  8. saty jsou pekne:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/12/slim-t-shirt-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  9. Skvěle si nakoupila.. určitě taky mrknu, snad si něco vyberu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem projížděla jejich eshop snad celý den, pročítala recenze atd a asi i díky tomu jsem úplně spokojená. :) Snad budeš taky :)

      Vymazat
  10. Haha ty šaty přišli mi uplně stejně velké :D tak jsem je poslala dál :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já je nedám.. Budu je raději nosit jako tílko :D Jinak se mi strašně líbí :)

      Vymazat
  11. Ty šaty jsou hezké, i když já bych je asi nosila jako top, jsou docela kraťoučké, nebo se mi aspoň tak zdají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, přesně tak, jsou tak krátké že když udělám 2 kroky nebo se o kousíček předkloním, vyleze mi celý zadek :D Takže určitě jako top. Ale být o něco menší tak bych je asi nosila normálně..

      Vymazat
  12. Páni, tak ty věci vypadají fakt dobře. :) Já mám zatím celkem štěstí na eBay na v podstatě ty samé věci za nižší cenu (a bez poštovného), i když jednou s mi stalo, že límec na svetru byl našitý trochu blbě - ale jinak občas fakt koukám, jak kvalitní věci se dají koupit za pár dolarů. Ta černá sukně je krásná a ty "šaty" taky, ta délka je ale fakt peklo, půlku věcí nechám na eBay být jen proto, že místo šatů bych to měla jako tričko =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, s těmi šaty to je klasika - jakmile jsou asijské, tak jsou vždycky moc malé :D Jedny jsem si ale z Ebay už objednala (byly až moc dokonalé a nemohla jsem odolat) - a jen taktak mi to vyšlo že jsou ještě nositelné :D :D Ale takovouhle sukni se mi zatím na Ebayi nepodařilo najít, většinou byly všechny o dost kratší a nedaly by se nosit výše posazené..

      Vymazat
  13. A jeje, v sammydress.com by som si vedela vybrať, respektíve nevedela, pretože tam majú veľa krásnych vecí! :D Tie boty! :) <3

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boty jsou tam dokonalé.. Jediný problém u mě je, že bych potřebovala vel. 41 a tu tam nemají :(

      Vymazat
  14. Greetings I am so happy I found your blog, I
    really found you by accident, while I was researching on Askjeeve
    for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks a lot for a
    tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I
    don’t have time to read it all at the moment but I have saved it and also added in your
    RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent b.


    Feel free to visit my web site: skype credit free ()

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj,
    jak je to na té stránce s velikostmi? Když je tam napsáno one size, co mám od toho čekat?
    Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, i když je tam one size, ještě jsem nenarazila na něco bez popisu.. Vždycky je tam někde tabulka s přesnými rozměry. :)
      Jinak je taky fajn si rozkliknout "see more reviews" dole a kouknout, jestli to někdo nevyfotil v reálu. Já jsem se rozhodovala hodně i podlě těch reálných fotek uživatelů.
      Snad tam najdeš co potřebuješ. :)
      Měj se hezky,
      Nicca

      Vymazat
  16. zajímavé, že všude jinde na internetu pře touto stránkou varovali!!!! Tady mi to přijde trochu jako placená reklama. Nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
  17. O tomhle eshopu jsem teda ještě neslyšela. Musím ale říct, že šatičky moc pěkné. Dost mi připomínají jedny, které mám doma. Ty jsou taky z hrozně příjemného materiálu. Nosím je ráda. Nejlepší na nich ale je, že jsem je sehnala jen za 70 Kč v sekáči. :)))

    OdpovědětVymazat
  18. Moc hezky napsaný článek, na který jsem narazila zrovna chviličku potom, co jsem si přes online tržiště s oblečením na webových stránkách https://www.onlinesekac.cz/ objednala takový komplet na cvičení :-) Chystám se totiž nyní na závody v kategorii bikini fitness, a tak se během přípravy ráda motivuji novým oblečením do posilovny ;-)

    OdpovědětVymazat