pátek 26. září 2014

Zámecké focení - Alex Dennecke

Opět tady mám další fotku ze zámeckého focení, tentokrát ale opravdu jen jednu (která ale rozhodně stojí za to), od fotografa Alexe Dennecke (FB Photoart Alex Dennecke).

Na těchto zámeckých setkáních to totiž často chodí tak, že vás v jednu chvíli fotí několik fotografů, nebo třeba jen na chvilku přiskočí nějaký fotograf, cvakne s vámi jednu fotku a pak zase běží za jinou modelkou, jako tomu bylo v tomto případě. :)


Co se týče vizáže a účesu, veškerá chvála patří Hance Hrbáčkové (FB Krása štětcem). :)
Kostýmy se půjčovaly od Mii (FB Mia Zlulajda), ale na této fotce mám zapůjčenou jen krinolínu a sukni.

Korzet jsem kupovala na eBayi a doplňky jsou taky z mé sbírky. :)
.. co se týče líčení, tak sama jsem si akorát vytvořila podklad s TÍMTO Dermacol Cover make-upem a na rtech mám TUHLE Artdeco rtěnku (odkazy v názvech vedou na recenze produktů).

Tak jak se Vám fotka líbí? A koupily byste si podobný korzet jen kvůli focení, nebo byste jej třeba nosily i normálně? Sama se k tomu totiž běžně nějak nemůžu odhodlat.. :D

23 komentářů:

  1. korzet bych teda asi normálně nenosila =D jinak účes a líčení nádherné, ale mně se nelíbí, že jde vidět ta kružnice =/ jinak by to bylo parádní!!!!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, škoda té obruče :( ale jinak je to skvělá fotka :))

      Vymazat
    2. Holky úplný souhlas, těch viditelných obručí je škoda a navíc je to ještě zvýrazněné tím, že je mám opřené zezadu o zeď - tj vepředu a na bocích odstávají ještě o to více.. Bohužel jsem v tu chvíli nenašla lepší sukni, pod kterou by obruče vidět nešly. Sice tam takové byly, ale bohužel byly zabrané (nevýhoda hromadného focení mnoha modelek).

      Vymazat
  2. Fotka je to krásná, ale bez obruče by byla hezčí. Takhle dost bije do očí, což ale nic nemění na faktu, že ti to moc sluší :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Je to nádherná fotka, jen se přidávám k názoru ostatních – škoda těch obručí na spodničce, je to totiž hned první věc, na kterou padne oko. Hrozně se mi líbí líčení a úprava vlasů... a ten korzet je božský~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ely děkuju. :) Obručí je opravdu škoda, to je fakt..

      Vymazat
  4. mne sa korzet páči...nikdy by som ho asi nenosila...ale vyzerá úžasne a rovnako i ty v ňom

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš úžasně a korzet je skvělej :) Já jsem jeden měla a nosila jsem ho na párty, na party úplně sedl :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru to je fakt že na párty by se asi hodil, ikdyž možná spíše na nějakou tématickou :)

      Vymazat
  6. Mně se líbí, jak máš nalíčené ty rty, ta tmavá barva vypadá dobře :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je to jedna z mých nejmilovanějších rtěnek :)

      Vymazat
  7. Moc ti to sluší, jen je škoda že jsou vidět ty obruče, ale jinak skvělé :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  8. Přídávám se k antifanouškům obručí, ale s tím už stejně nic nenaděláš, to leda tak pro příště. Jinak líčení, účes, korzet a fotka jsou krásné! Myslím, že korzet by mohl jít zakomponovat do outfitu přes halenku nebo přes šaty, sám o sobě tak leda na nějakou tematickou akci, řekla bych.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vito děkuju. :) A korzet ještě můžu zkusit třeba k černým kalhotům na nějakou akci, ale taky si myslím že se hodí spíše jen na ty tématické :)

      Vymazat
  9. Korzet je krásný, moc ti sluší. :)
    Taky jeden mám, ale ten je na tom kvalitou dost zle, takže ho ani nenosím. Už několik let zvažuju, že si nechám nějaký ušít od Riwy Nerony.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brunwen tak od ní bych korzet taky brala.. Hlavně se mi líbí ty pořádné na tvarování pasu, ne jako tenhle s plastovými kosticemi. Akorát bych se taky bála že to nebudu mít kam nosit.

      Vymazat
    2. Já zvažuju, že bych si nechala ušít underbust jako spodní prádlo, na denní nošení. Ale nějak pochybuju, že by se mi chtěl nosit každý den.

      Vymazat
  10. Korzety sa mi páčia, ale tiež ich akosi neviem zakomponovať do bežného nosenia, takže nové ani nekupujem. Ale páčia sa mi :)

    OdpovědětVymazat