středa 12. června 2013

pudr Lily Lolo a kokosový olej Reniu

Konečně jsem se dostala ke slibované recenzi na můj nákup z www.BIOOO.cz. Jak jste si mohli přečíst ve článku o e-shopu Biooo, tento obchůdek se mi opravdu zalíbil.. Ale teď je na řadě recenze dvou produktů které jsem si zde koupila a ta bohužel nebude jen kladná. Jeden z produktů jsem si naprosto zamilovala, ale ten druhý nemůžu ani cítit. Ale od toho přece recenze jsou, abych Vás mohla kromě navnadění na ty povedené věcičky taky před některými varovat..

Z celého obchůdku se mi nejvíce zalíbily 2 věcičky..

  • První a nejjasnější volbou pro mě byl pudrový minerální make-up Lily Lolo. Už od té doby kdy jsem poprvé viděla vystoupení Dity Von Teese, ve kterém se pudrovala obřím pudrem, neskutečně toužím po dokonalém pudru, který mi vykouzlí bezchybnou pleť porcelánové panenky. :)
  • A protože neskutečně miluju kokosový olej a ráda zkouším nové vůně, chtěla jsem vyzkoušet extra panenský kokosový olej Reniu s vůní ananasu.
Navíc jsem k nákupu dostala letáčky a vzorečky některých produktů. :)


Nejdříve tedy ta méně oblíbená část nákupu - KOKOSOVÝ OLEJ RENIU S VŮNÍ ANANASU.
Už když jsem poprvé otevřela víčko a přičichla, zjistila jsem že tuhle vůni nesnesu. Jde cítit jako opravdu nehezky vonící mýdlo. Navíc čím déle máte olej natřený na těle, tím více se mýdlová vůně dere na povrch a velmi rychle se Vám zprotiví.. Ve srovnání s mými oblíbenými kokosovými oleji Saloos je tohle propadák. Takže pokud máte rády exotické vůně, doporučuji vybrat si spíše kokosový olej Saloos s vůní Tropic.


A teď můj nový miláček - MINERÁLNÍ MAKE-UP LILY LOLO v odstínu CANDY CANE. :)
I když jsem měla celkem vysoké očekávání, tento pudr je všechny předčil. Jeho světlý odstín se studenými podtóny se mi krásně hodí k pleti a krycí schopnosti jsou naprosto úžasné. Pokud potřebujete více krytí, nanesete pudru více a místo make-upové mapy vám vytvoří krásnou sametovou pleť. :)
Jediné co bych uvítala je jiné balení - tady musíte odsypat pudr do víčka a až z něj nanášet. Navíc by mohla být přiložená nějaká labuťenka nebo houbička na nanášení. Naštěstí mám kabuki štětec, kterým se pudr taky dobře nanáší.

Celkově jsem s make-upem neskutečně spokojená a pokud stejně jako já už dlouho sníte o pohádkově hedvábné pleti, pak je tento luxusní přírodní make-up nejspíše tím nejlepším co můžete najít. :)



16 komentářů:

  1. ten makeup mě opravdu zaujal, no a kokosový olej, ten teda zkoušet nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  2. make up lily lolo a celkově tuto značku sleduji už delší dobu, mají dost věcí které mě zaujaly a určitě se jednou dostanu i k tomu si něco pořídit, prozatím mám všeho dost a až něco ubude tak si pořídím i lily lolo abych taky mohla otestovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám make-up, BB i CC, ale pudr je pudr :D Jinak se mi líbí i jejich stíny, ale jelikož mám paletku tak ty bych taky nevyužila :)

      Vymazat
  3. Ahoj nechces vzájomné sledovanie ? :)
    PS: Ja ťa už sledujem :) ❤
    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Já asi zůstanu u kokosového oleje bez přídatných parfémů, protože se ukázalo, že příteli se vůně kokosu líbí nejvíc =D. Je fakt, že mi často připadá, že ty ananasové vůně jsou takové obecně nepovedené. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, kokos sám o sobě je úplná lahůdka.. Ale přece jen po zkušenostech s kokosáky Saloos mě baví zkoušet i ty voňavé varianty :) Navíc na 1 vůni si časem zvykneš a pak už si užíváš jen každou novou - teda alespoň já to tak mám :P

      Vymazat
    2. Ale jinak u mě platí taky pravidlo mazat se tím, co mi schválí přítel :D

      Vymazat
  5. uvazujem prave nad lili lolo make-upom aj tvarenkou a vdaka tomu som natrafila na tvoj blog:) len sa akosi neviem rozhodnut aky odtien si vybrat hlavne z MU. som skor svetly typ, no bojim sa prilis ruzovych alebo zltych odtienov...ty si si vyberala na zaklade vzoriek alebo si sa trafila naslepo?
    http://lifeparade-by-bashi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trefila jsem se "naslepo" - vyhledávala jsem jednotlivé odstíny na Googlu (v recenzích jako je tahle), některé byly úplně bílé, některé do pro mě nepřijatelného odstínu, jiné zase moc tmavé.. Nakonec zvítězil tento :) Navíc na stránkách je dobře popsáno, jestli je odstín studený/teplý a to mi taky pomohlo.
      jinak odstínům do žluta a oranžova jsem se vyhýbala, ale na nějaký růžovější jsem snad ani nenarazila. Celkově mají ale všechny dost přirozené barvy co jsem koukala.

      Vymazat
    2. ja som si vsetky odtiene pozerala na organicday.sk a tam mi odtien candy cane pride na mna tmavy, ale naopak na tvojich fotkach vyzera velmi prirodzene. no uz vidim, ze vyber bude tazky oriesok:)

      Vymazat
    3. Jj, na té stránce asi všechny vypadají o něco tmavěji.. Nebo mi to tak přijde, protože na pleti některé vypadají úplně bíle. Lepší je hledat fotky jak vypadají na kůži, nejlépe asi na obličeji.

      Vymazat
  6. Na tvůj blog jsem náhodou narazila teprve včera a musím napsat, že je nejlepší ze všech co se týče recenzí na kosmetiku. Už mám napsáno na seznamu asi 7 věcí co bych si chtěla pořídit. Chci se zeptat čím se mažeš pod minerální make up? Je to ten gel se šnečím slyzem? Ten mám taky na seznamu:) momentálně používám levandulový olej od saloosu. Mám podobnou pleť jako ty a ještě se mi dělají někdy šupinky na nose. Ten šnečí gel nevysušuje tě? S vlasy mám taky podobný problém jako ty(padající bez objemu), i když u tebe podle fotky bych to neřekla, máš pěkné vlasy. Jaký šampon bys mi doporučila z těch tebou vyzkoušených, abych nemusela kupovat všechny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, strašně moc děkuji, jsem ráda že se recenze líbí. :)
      Ano, momentálně jediný krém, který jsem si nechala a používám ho i pod minerální make-up je právě gel s hlemýždím extraktem. Vůbec nevysušuje, spíše také vyživuje, ale zároveň mám po něm takový ten gumový nemastný pocit jakési vrstvy na pleti, která zabraňuje maštění.

      S vlasy jsem měla jednu dobu hrozné problémy s padáním (kvůli chlorované vodě v bazénu) a jediné co pomohlo byly asi 3 měsíce používání přípravků Biohar z lékárny (taková vodička na pokožku hlavy) a samozřejmě beru i vitaminy.
      Jinak mám opravdu splihlé a rovné vlasy (vlasy na fotkách mívám občas upravené - natupírované, natužené, prohrabané před focením atd) a z vyzkoušených šamponů mám úplně nejraději O´Right Green Tea - právě protože dělá fajn objem a zároveň je přírodní: http://fashionpicnicblog.blogspot.cz/2013/11/oright-pro-vase-vlasy-i-pro-prirodu.html.
      Kromě toho občas používám ještě sprej Klorane, protože díky němu vlasy jakoby trošku ztvrdnou (ale neslepí se) a tak objem taky lépe drží. http://fashionpicnicblog.blogspot.cz/2013/11/klorane-rada-pro-objem-vlasu.html.
      Doufám, že Ti tipy pomůžou a najdeš si mezi nimi taky své oblíbence. :)

      Děkuji za milý komentář a budu se těšit taky na Tvé postřehy s touhle kosmetikou. Přeji krásný den,
      Nicca

      Vymazat
  7. Ahoj. Môžem sa spýtať, aký máš typ pleti (či mastný, suchý) a aká je výdrž makeupu?

    OdpovědětVymazat