pátek 7. června 2013

voňavá tělová másla NIP+FAB, Dry hand a Dry leg fix

Pokud pravidelně kupujete Ladybox, pak už určitě NIP+FAB znáte.. Sama jsem právě díky Ladyboxu tuto značku objevila a jsem za to moc ráda. :)

Právě od NIP+FAB jsem totiž dostala k vyzkoušení miniaturky všech jejich tělových másel a dokonce i přípravků Dry hand a Dry leg fix. Protože voňavou kosmetiku opravdu zbožňuju, byla jsem při testování a očuchávání jednotlivých lahviček v sedmém nebi. :)


Začnu tedy od základů.. Tělová másla obsahují aquaxyl pro 24 hodinovou hydrataci, bambucké máslo a minerální olej pro zjemnění pokožky. Prodávají se ve 4 vůních, ze kterých si určitě každý vybere tu "svou". :)

  • PISTÁCIOVÁ ZMRZLINA voní přesně tak úžasně jak zní její název. :D Protože pistáciovou zmrzlinu miluju, mám vždycky strašnou chuť máslo místo rozetření po těle sníst. :P
  • KOKOSOVÉ LATTÉ mi připomíná léto. Vůně je jako kokosový mléčný koktejl, ale zároveň mi připomíná opalovací krém s neskutečně příjemnou vůní, který jsem kdysi používala.
  • MANGO SMOOTHIE má naopak výraznější vůni, spíše jako parfém.
  • TŘEŠŇOVÝ DORT je největší lahůdka pokud milujete ovocné vůně. Voní totiž opravdu krásně třešňově. Vůně je opravdu výrazná, ale není protivná - spíše taková přírodní, jako by v másle byly jen samé třešně. :)
  • DRY HAND FIX obsahuje přírodní oleje, aquaxyl a aminokyseliny vyživující pokožku. Vůní mi připomíná směs pistáciové zmrzliny a kosového latté, takže opět jasný favorit pro milovníky mléčných koktejlů. :) Ruce jsou po něm krásně hebké a hladké, ale nejsou mastné - spíše sametové. Vystačí ho opravdu trošička a za to jsem moc ráda.. Alespoň mi i moje minibalení nějakou tu chvilku vydrží. :D
  • DRY LEG FIX je intenzivní balzám, který okamžitě vyhlazuje suchou a šupinatou pokožku na nohou. Obsahuje aquaxylbambucké máslo a glycerin, takže o Vaše nožky pečuje opravdu prvotřídně. :) Po vyzkoušení musím se všemi účinky souhlasit a moje nožky se cítí opravdu skvěle. Co je ale zajímavější je to, že jeho vůni jsem si snad oblíbila ze všech nejvíce.. Vůně je svěží, ale naštěstí v ní necítím nic citrusového (citrusové vůně mi totiž přijdou jako spreje na WC) :D
    Až je mi škoda používat jej na nohy, které si asi moc často neočucháváte. :D 

Kromě velkého balení másel (200ml za 252Kč) si můžete zakoupit i menší balení (50ml za 90Kč), nebo Box se vzorečkama všech másel, Dry hand, Dry leg fix a Bust fix: SAMPLE BOX.

Všechny produkty můžete najít na nipfab.cz a plno dalších informací včetně slevových akcí na FB stránce NIP+FAB.

Přeji Vám krásný, slunečný a voňavý víkend :)
Nicca

11 komentářů:

  1. Já bych to asi raději snědla!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :P Ale když to jednou olízneš a zjistíš že to žádnou chuť nemá tak Tě to přejde :D
      Ale čichám k tomu každé ráno pro lepší náladu :)

      Vymazat
  2. Tyjo, hrozně ti to testování závidím. Jinak taky ke všemu čmuchám =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, testování a očmuchávání je super :D Akorát si pak vždycky nějaký vzoreček zamiluju a musím si koupit plný produkt :) Hlavně u takových voňavých věciček :)

      Vymazat
  3. Já jsem si zamilovala kokosové latte, poslali ti v úplně super nádobkách:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na kokosové latté jsem měla zrovna včera chuť, je to moc příjemná vůně.

      A nádobky jsou naprosto úžasné.. Ikdyž to není na fotkách vidět mají jen 3cm a vleze se do nich toho krému opravdu jen troška.. Myslím že stejné používají do Sample boxu, takže tam asi bude 5ml :) Ale jsou úplně rozkošné

      Vymazat
  4. Vypadají užasně! Nejradši bych je spíš snědla, než vypotřebovala :D

    OdpovědětVymazat