čtvrtek 7. srpna 2014

Kosmetické NEW IN

.. aneb mé nákupy, výměny i dárečky, na jejichž recenze se teprve chystám.

Už celkem dlouho jsem nepřidávala klasické NEW IN články, ale to neznamená že pořád nenakupuju.. Vlastně naopak - nakupuju kudy chodím a vlastně i když nikam nechodim (mezi to nechození patří hlavně mé nákupy na Votocvohoz). Ale většina mých nákupů se momentálně týká pracovního business oblečení (to bych možná mohla nafotit někdy příště).

Dnešní článek bude jen takový náhled na chystající se recenze, a na všechny tyhle věcičky se zatím podíváme jen hodně stručně. Pokud by vás něco zaujalo a chtěli byste recenzi co nejdříve, napište a zkusím podle toho články uspořádat. :)


Jako první už brzy začnu s balíčkem kosmetiky MARY KAY, a hlavně s mým letním minerálním make-upem v "opáleném" odstínu Beige 1.5. Zatím můžu prozradit že ho opravdu zbožňuju a i odstín jsem si vybrala na léto skvěle. :) K němu pak používám štětec na minerální pudrový make-up a musím uznat, že oproti mému dosavadnímu štětci je tohle opravdu neskutečný rozdíl (v dobrém smyslu). No a nakonec tvářenka v mém oblíbeném odstínu - už jste si asi všimly, že ty světloulinké růžové nebo oranžové mi nic moc neříkají, takže vám konečně ukážu co nosím nejraději. :)


Další je na řadě balíček, který jsem dostala k testování z COSMETICS4YOU, a to produkty značek Hean a Sleek. Sleeku už jsem propadla dávno a jejich lak je tak jen dalším mnou zbožňovaným Sleek produktem, ale Hean je pro mě naprostá novinka, na kterou jsem se obrovsky těšila, a která mě nakonec opravdu mile překvapila. Mrkneme se na rtěnku, neonové stíny (které srovnám i s těmi od Sleeku v paletce Acid), bázi pod oční stíny a tester make-upu, který je na mě ale momentálně moc světlý. :D


Jako další jsou na řadě věcičky z DROGERIE (+ můj momentálně nejoblíbenější řetízek z Orsay). Nejzajímavější je rozhodně lak Miss Sporty v nádherné světle meruňkové barvičce, který mi neustále krade i sestřička. :D Pak jsem neodolala tužce na rty Essence, která má jemnou, ale krásně pigmentovanou růžovou barvičku a laku na nehty NYC v krvavě rudé barvě.


A teď ještě mé kosmetické výměny na VOTOCVOHOZ - paletka Sleek v mé vysněné verzi Bad Girl (té si opravdu užívám), tuhý parfém Lust od Lush s opravdu silnou jasmínovou vůní (kterou sice hodně lidí rádo nemá, ale já ji zbožňuju) a pak 2 produkty, které měly být od značky M.A.C. Jenže ikdyž mělo jít o originály, došly mi jasné padělky!! :(

Jednu z věciček "M.A.C." jsem vyměnila za věci v nízké hodnotě, a tak se to dalo čekat, ale tu druhou jsem vyměnila za kosmetiku v hodnotě přes 400Kč se slečnou, která měla tuhle značku i na profilovém obrázku, a  i podle popisu jsem čekala opravdu originál. Jenže houby, každá z těchto věciček má hodnotu možná 50Kč (ikdyž pro mě spíše nulovou, padělky opravdu nemusím) a díky naprosto odlišným odstínům od originálních produktů je ani nevyužiju..


A nakonec ještě připravuju jeden vzorečkovací článek kosmetiky INLIGHT.. Tady prozradím to, že pokud máte sušší pleť, pak se máte rozhodně na co těšit.. Jde totiž o božsky vyživující věcičky.


Doufám, že vás alespoň něco zaujalo a jsem zvědavá na jaké články se nejvíce těšíte.. :)

20 komentářů:

  1. Tak na Hean jsem zvědavá, vůbec neznám. A řetízek je krásnej. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Charmedko. :) Já jsem o Hean už dříve slyšela hodně - např. Tess si pořád chválí jejich rtěnku v krásném růžovém odstínu Berry Shake a taky mě zaujala právě pigmentace jejich stínů z různých recenzí. :)

      Vymazat
  2. Mě asi nejvíc zajímá paletka od Sleeku, pořád přemýšlím, jestli si Bad Girl taky pořídit... byla asi úplně první, co mě lákala, ale při nákupu jsem dala přednost jiným. Jo a taky se těším na vzorkování s Inlight, i když dopředu vím, že mě článek bude štvát. :D Teda ne článek, ale budu naštvaná, že je to tak drahé, pokud se ti kosmetika bude taky líbit. Tolik peněz totiž za pleťovku přece jen nejsem ochotná vypláznout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Brunwen mě taky Bad Girl zaujala jako první, ale nakonec jsem se rozhodla pro jiné (Ultra Matte v2 a Acid). Ale když jsem ji viděla v katalogu od slečny, která si přidala můj předmět v podobné hodnotě do oblíbených, bylo jasno. :3 A je naprosto božská, měla jsem si jí pořídit hned :D

      Vymazat
  3. Značka Hean vypadá zajímavě jsem zvědavá na recenze :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je přidám brzy, ale můžu říct že jsem z produktů dost nadšená :)

      Vymazat
  4. Krásný řetízek, těším se na recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Nicci, moc fajn článek, ráda takhle nakukuju, ať pak vím, na co se můžu tesit. :-) Moc ráda bych si přečetla a mrkla na tvé pracovní bussines oblečení! :-)
    Těším se ale i na recenze výrobků :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi to jsem moc ráda a business oblečení tedy nafotím a někdy taky "zrecenzuju". :) Jsem momentálně pyšná na to, co všechno jsem ulovila a stejně si chci i pro sebe udělat představu o tom, kolik toho pracovního momentálně mám, co se k sobě hodí, co ještě dokoupit atd. :)

      Vymazat
  6. Na Hean jsem taktéž zvědavá :) Sleek + nějaké lepší štětce pak plánuji pořídit z další výplaty. i na to business oblečení bych ráda jukla, mám pocit, že tenhle styl mi vůbec nesedí a ani se v tom necítím, jsem zvědavá, jestli někdy najdu nějakou střední cestu (možná některé šaty z ladyvlondon).
    Mmch. ty fejkový MAC jsi nevracela? Já bych se asi ozvala. Už jsem s tímhle měla potíže i na Aukru, bylo s tím sice hodně sraní, ale obvykle se člověk nějak domohl pořádku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hitomi s tím vracením byl dost problém - jednu věc jsem vyměnila "levně" tak jsem to příliš neřešila, u té druhé jsem přemýšlela o výměně zpět, ale slečna už začala věci z výměny používat.. Byla ale ochotná mi je zaslat zpátky. Jenže stejně to byly věci co jsem nepoužívala a musela bych akorát znovu platit poštovné za zasílání produktu zpět, takže jsem se na to sama vykašlala. Kdybych za ty věci platila, rozhodně bych to řešila a chtěla peníze zpět, ale takhle jsem prostě lepší řešení nenašla..

      A to business oblečení tedy určitě nafotím.. a podle mě ten styl sedí každému bez rozdílu, stačí jen najít ty správné kousky. :) Navíc já kvůli své nové práci nemám na výběr a musela jsem si nakoupit opravdu to nejslušnější co jde.

      Vymazat
  7. těším se na recenzi značky Hean, zatím jsem slyšela jenom chválu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice já jsem taky zatím četla jen chválu a u mě to rozhodně zase bude jen chvála. :D

      Vymazat
  8. tu tvařenku od mary kay mam taky a je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reggou, vidím že máme stejný vkus, alespoň teda na tvářenky - já ji mám taky moc ráda. :)

      Vymazat
  9. Fake? Vážně? To je pech, nedivím se, že to nechceš používat. Jednou mi strejda v dobré vůli koupil paletu různé kosmetiky, ale taky se ukázalo, že je to ve skutečnosti "no name made in china", tak jsem neměla důvěru ani k vypsanému údajnému složení a radši ji vyhodila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to mě ani nenapadlo že složení je určitě taky opsané od MAC, když už je to fake :D

      Vymazat
  10. Tyjo, ta výměna by mě teda vážně naštvala:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chvíli jsem se taky na ty holky vztekala, ale pak jsem si řekla že je to zbytečné a že bych stejně nevyužila ani ty věci za které jsem měnila.. :)

      Vymazat