úterý 6. května 2014

Kosmetické nákupy a vlasy mé sestřičky

Dnešní článek bude jen takové shrnutí toho, co jsem si naposledy koupila na www.parfums.cz (a na co se tedy můžete v recenzích v příštích dnech těšit) a pak Vám taky představím mou sestřičku a její kosmetické oblíbence, o kterých snad taky napíše nějaké ty recenze – a já se s Vámi o ně samozřejmě podělím. :) 
Tedy spíše než kosmetické oblíbence můžu rovnou napsat vlasové, protože na vlasech jí záleží snad ze všeho nejvíce. Co se týče ostatní kosmetiky, řekla bych, že příliš vybíravá není - jestli je něco přírodní, bio nebo eko ji myslím nezajímá a kouká jen na účinek, jaký mají přípravky na její krásné, husté a neskutečně dlouhé vlasy.

..mimochodem jsem ji vyfotila bez předchozího varování - doma, v teplácích a s vlasy tak jak je mívá obvykle :)

Nj, tyhle vlasy jí kdekdo závidí a ona sama se o ně každodenně stará, upravuje je, občas kulmuje, občas žehlí, někdy jen dodá objem (už tak objemným vlasům) a někdy je nechá jen tak.. Ať už s nimi provede cokoliv, vždycky je díky nim centrem pozornosti a prostě ji nejde přehlédnout.

Já toho o nich příliš mnoho nevím, ale protože jsem jí na narozeniny kupovala jeden z jejích milovaných přípravků na vlasy, zjistila jsem, že těch oblíbenců má více.. A tak mě napadlo, že by bylo zajímavé, kdyby občas taky nějakou tou recenzí přispěla. Takže jsem nafotila jejích TOP5 stylingových přípravků na vlasy a snad se brzy můžete těšit na její recenze. :)


Co je na všech těch věcičkách asi nejzajímavější je to, že všechny jsou od L´Oréal (4 L´Oréal Studio a 1 L´Oréal Professionnel), stejně jako šampony které používá (L´Oréal Elséve). Naopak já přípravky L´Oréal nepoužívám snad vůbec a tak by její recenze mohly přinést zase jiný pohled na kosmetiku. Vlasy mám taky úplně jiné (zplihlé, neobjemné, méně husté) a zabývám se celkově úplně jinými vlasovými problémy než jejich kulmováním a tvarováním.

A teď ještě k mému zmiňovanému nákupu na Parfums.. Právě tam jsem koupila sestřičce na narozeniny její vytoužený Loreal TecniArt Volume Architect. A když už jsem nakupovala, tak nemůžu zůstat jen u jedné věci, že? :D


Sobě jsem doplnila zásoby sprcháčů a koupila můj zbožňovaný Nonique Tropic sprchový gel a na zkoušku Dermacol relaxační sprchový gel Karibský sen. Pak jsem doplnila další zásoby, a to odličovacích ubrousků, které vždycky spotřebuju na nějakém výletě, festivalu, nebo třeba na focení. Tentokrát jsem se rozhodla vyzkoušet nějaké nové, a tak jsem koupila ubrousky Olay. No a nakonec jsem potřebovala náhradu za svůj nejoblíbenější štětinový kartáč na vlasy, který už nejspíše dosloužil.. A hádejte, co jsem nakonec koupila?? :P

K nákupu byl jako vždy dáreček – vzorek pánské toaletní vody, která mi ale nějak nevoní, a tak ji ani na příteli raději testovat nebudu.


Tak na co z dnešního shrnutí jste nejvíce zvědavé? Hádám, že to bude asi péče o vlasy mé sestřičky..? :)

33 komentářů:

  1. Naaaadherny vlasy, takhle je ma prirodni? Ja tedy vlasy flakam, pouzivam jen sampon,balzam a pripadne masku. Semtam lak na vlasy. Ostatni pripravky jsou trochu mimo me, ale mam doma nejake od Schwarzkopf, tak bych mela zkusit. Vlasy se mi prirozene vlnej, objem maji, takze zvlastni peci jim nevenuju. Jo vlastne zehlim ofinu :D
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charmedko, má je trochu natočené.. Ikdyž i bez toho má konce vlnité, takže nějak extra vlnit je nemusí. :) A jestli se i Tobě vlní, tak to můžu jedině závidět.. Já si vlny nevytvořím ani kdybych se sebevíc snažila. Do hodiny mám vlasy po nakulmování a nalakování zase rovné. :D

      Vymazat
  2. no tak teď mi spadla čelist, to jsou úžasné vlasy! nepokrytě závidím :D a těším se na podrobnější recenze a zvědavá jsem i na Nonique ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, to jsme dvě. :D Její vlasy bych taky chtěla mít.. :3 A Nonique už jsem si koupila podruhé, takže to bude spíše taková připomínací recenze. Jsem už na tom sprcháči závislá.. :)

      Vymazat
  3. závisť :-/ nádherné vlasy! a ten Dermacol vonia úžasne, u mňa je kokos proste top:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, vlasy bych taky takové chtěla mít a kokos zbožňuju. :)

      Vymazat
  4. juu to jsou vlasky <3 ja mam podobne dlouhy, ale ne tak hezky vlnkaty :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rachel tak to já mám akorát co závidět. :D Ikdyž nejvíce bych chtěla tu hustotu.. :3

      Vymazat
  5. Och ano, vždycky ty její vlasy obdivuju! Mi se vlasy samy od sebe nevlní vůbec, takže vždycky pracně vytvářím vlny, no teď, když mám kratší, tak je ta péče o vlasy samozřejmě jednodušší, ale hodlám se zase vrátit k dlouhým a už u nich zůstat, až dorostou.Ale tvoje ségra má i nádhernou barvu vlasů a je vidět, že se o ně hezky stará :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caroline máš úplnou pravdu.. Sestřička je skoro odmalička péčí o vlasy posedlá. Pamatuju si, když mi v mé pubertě na otázku proč se tak přehnaně stará o své vlasy odpověděla něco jako "Ty už máš aspoň prsa, ale já se musím ještě starat i o vlasy, aby si mě někdo všiml" :D

      Vymazat
  6. wow sestra ma uplne dokonale vlasy!

    Pozývam na giveaway o vlasový balíček tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se vlasy kdysi vlnily podobně, ale jak mi dorostly po zadek, tak jsou o něco rovnější tím, jak jsou těžší. Ale stříhat se mi nechcou :D A stejně je mám pořád zapletené v copu, protože by mi jinak zavazely při práci, takže takhle pěkně udržované je nemám.

    Joo, vidím Tangle Teezer! :D Ten mám taky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brunwen, to chápu.. Taky stříhám nerada a i sestřička každých 10cm skoro obrečí. :D Zrovna na fotkách je má zkrácené, předtím je měla po zadek..
      A jo, Tangle Teezer :D Myslím, že jsem s jeho koupí asi poslední :D

      Vymazat
  8. opravdu má nádherné vlasy :3

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Souhlas, naprosto je zbožňuju a hned bych je s ní vyměnila :)

      Vymazat
  10. Ségra má teda vlasy dokonalé!! :))

    http://smiling-emily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky :)

    Sestra má krásné vlasy, takové jsem vždycky chtěla mít :)))
    A asi bych si už brzy měla taky něco pořídit od Nonique, pořád nad tou značkou slintám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo taky jsem takové vždycky chtěla mít. :D A jestli přemýšlíš nad Nonique, jsem rozhodně pro tropickou řadu, je božsky voňavá! :3 Naopak třeba granátové jablko mi od nich nevoní vůbec..

      Vymazat
  12. Mám podobné vlasy (zvlněné na konci) a upřímně, radši bych vyloženě lokýnky a nebo rovné :D Ukázka toho že každý chce co nemá :D :D

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thess dokonce i sestřička mi kdysi řekla že by chtěla rovné nebo úplně celé vlnité. :D A myslím, že by brala i jinou barvu. :D Takže jo, to musí mít opravdu všichni.. A to ani nemluvím o barvě očí a dalších věcech co si každý na sobě najde..

      Vymazat
    2. To já jsem s barvou docela spokojená, i s barvou očí, ale jinak na sobě vidím také spoustu nedostatků :D

      Vymazat
  13. prosím, kde se tyto krásné vlásky prodávají? :D ihned kupuji :))

    OdpovědětVymazat
  14. I moje sestra má překrásné vlasy.

    Ty vlny jsou opravdu princeznovské. Krása. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elizabeth, tak to jsme dvě co obdivujeme vlasy svých sestřiček. :) Zajímavé, jak se to může geneticky tak pomíchat, že jedna z nás má vlasy husté, objemné a jemně vlnité, druhá zase splihlé a rovné. :D

      Vymazat
  15. Uuu, tvoje sesra se umí narodit, já nesáhla na fén nebo jakýkoliv stylingový přípravek už dva roky a o téhle kvalitě si stejně můžu nechat jen zdát, zaímco ona tuží a kulmuje a vlasy vypadají jak z reklamy =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, to máme stejně.. Taky už asi 6let nebarvím, nefénuju, nežehlím.. A ikdyž se mi kvalita vlasů od té doby zlepšila, takovou hustotu a objem mít nebudu nikdy. :P A dát si něco jako tužidlo, tak mi vypadají všechny vlasy po několikaměsíčním svědění hlavy. :D

      Vymazat
  16. Sestra má opravdu dokonalé vlasy! Jsem moc ráda, že ses rozhodla tento článek sepsat a těším se na její recenze na produkty. :) Jsem spíše na přírodní vlasovou kosmetiku, ale názor na L´Oreal se vždycky hodí a třeba zjistím, že nějaký z výrobků nutně potřebuju. :)
    Tvé nákupy se také pěkně povedly, sprcháč Nonique je úžasný, ta vůně! :) Můžu doporučit i jejich čistící mléko na obličej, mě zbavilo černých teček, je to zázrak a ještě tak dokonale voní. :) Taky už máš svůj Tangle Teezer? Vítej v klubu! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, ano Domi, jsem opožděná, ale už jej mám :D A čistící mléko Nonique jsem taky měla, akorát mi dlouhodobě nepomáhalo na akné, spíše naopak.. Takže tam už jedině Dr. Hauschka. :)
      Ale ta vůně je opravdu dokonalá, takže sprcháč musím kupovat pořád dokola. :3

      Vymazat