čtvrtek 8. května 2014

Pure Fiji pokračování - sprcha a vlasy

Tak a máme tady pokračování recenze na Pure Fiji produkty z testovací/cestovní taštičky. :)
První část najdete v článku "Pure Fiji - tělové mazání" a teď je řada na produkty do sprchy a na vlasy (krémový peeling, sprchový gel, kokosový šampon a kondicionér).


Tyhle 4 věcičky jsou ze 2 voňavých řad, a to exotická KARAMBOLA a opět exotická MUČENKA. A stejně jako pro první část produktů i pro tuto platí prvotřídní přírodní kvalita s několika zajímavými certifikáty a netestováním na zvířatech
Tentokrát ale výjimečně nepůjde jen o chválu, ale taky o pár věciček, kterým bych se raději u téhle značky vyhla..

Krémový peeling KARAMBOLA: Tak tuhle VŮNI si teda nechám líbit.. Je nádherně ovocně exotická, nejvíce v ní cítím ananas.. ale takový ten nádherně ovocný, ně žádný nepovedený smrádek. :)
Peeling je opravdu jemný, krémový a sprchování s ním je moc příjemné a osvěžující.
CENA: 448Kč za 265ml.



Sprchový gel KARAMBOLA: VŮNĚ je opět nádherně exotická a ananasová, takže sprchový gel mě taky baví. Jinak jde o klasický sprcháč, takže vůně je asi jeho největším plusem.
CENA: 114Kč za 59ml, 382Kč za 265ml.



Kokosový šampon MUČENKA: Tahle VŮNĚ je asi první, která mě nějak nenadchla.. Je slaboučká, jemně květinová. Šampon mi přijde opravdu hydratační (což příliš nepotřebuju, vlasy pak mám rychle mastné) a podprůměrně pění (a to i při druhém nanesení). Takže za mě je to jeden z těch nejslabších kousků Pure Fiji.
CENA: 415Kč za 265ml.


Kokosový kondicionér MUČENKA je pro mě taky spíše propadák - je neskutečně hustý a vyživující, ale to u mě bohužel znamená to, že mám hned po umytí zmaštěné vlasy. Navíc VŮNĚ mi přijde spíše nepříjemná.
CENA: 405Kč za 265ml.


Takže Pure Fiji dávám jasné ANO, ale jejich péči o vlasy raději NE.

Co Vy a Pure Fiji? Pokud jste měly třeba z Ladyboxu jejich šampony nebo kondicionéry, co na ně říkáte?

27 komentářů:

  1. ten krémový peeling vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oh, ananásovú vôňu by som do sprchy hneď brala a ten šampón a kondicionér znejú pre mňa teda super, ja zas potrebujem veľa hydratácia a hutnejší kondicionér tiež :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to snad nebude problém někde sehnat jejich vlasovku na zkoušku.. Třeba na Votočvohoz pár těch menších balení je a i já se je snažím za něco vyměnit. :D Pokud máš spíše hrubé a zničené vlasy, tak by Ti to sedět mohlo. :)

      Vymazat
  3. já jsem měla to dou z LB a to se mi teda vůbec nelíbilo, ale i tak jsem si objednala různé další věci a z těch jsem byla nadšená. měla jsem olej, krémový peeling, tělové máslo a scrub, ty dvě poslední se mi líbily nejvíc. scrub byl naprostá pecka, ale bohužel plné balení je trošku mimo moji cenovou skupinu :( a máslo jsem měla pomeranč, který už nějak nikde nemůžu sehnat, byla to naprosto úžasná vůně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i když teď koukám na jejich webovky a zase tam je... tak to bude boj mezi ním a Kivvi marmeládou :D

      Vymazat
    2. Natálko, jak vidím to duo šampon+kondicionér opravdu sedí málokomu. Ale zbytek je úžasný, takže názor na Pure Fiji celkově mám stejně jako Ty moc pozitivní. :) pomeranč musel být super, ale z dostupných Ti musím poradit MANGO.. To je taky krásně ovocná vůně, podle mě úplně ze všech nejlepší. :)

      Vymazat
    3. Myslíš vůni "Květ pomeranče"? tu jsem totiž ještě nezkoušela, ale jestli je vůně podobná Kivvi mareládě "Sladký pomeranč" (tu mám zrovna doma), tak to bych nevěděla co si vybrat. :D

      Vymazat
    4. jojo, to je ona... docela jí podobná je, takže si asi dovedeš představit, jak je úžasná :) a mango jsem měla, právě ten cukrový scrub, ta je taky úžasná. olej jsem si ale vzala jemnější, to jsem měla ten bílý zázvor. a ještě jsem nezkoušela ananas, taky někdy budu muset :)

      Vymazat
  4. Super recenzia. Vidno ze si vyberas len kvalitne vyrobky super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak sprcháč s vůní ananasu, ten bych si kldině pořídila, ale zbytek mě zae až tolik nezaujal, každopádně recenze se ti moc povedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii. :) Celkově jsem byla více nadšená z jejich mazadel (v minulém Pure Fiji článku) a hlavně z vůně manga.. ale ta ananasová vůně je taky skvělá. :)

      Vymazat
  6. Tak to se divím, na tu vlasovou péči čtu všude chválu. Už dlouho bych ji chtěla vyzkoušet, třeba je to jen blbá řada :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teress mrkni na komentáře v mém předcházejícím Pure Fiji článku - skoro všichni se shodli že péče o vlasy je nic moc.. :P Slyšela jsem o tom už i dříve snad ze všech stran a naopak jsem nečetla asi žádnou chválu. Ráda s Tebou ty vzorečky vlasovky za něco vyměním pokud chceš, jinak doporučuju spíše jejich mazadla, ty jsou božské :3

      Vymazat
  7. Ty sice píšeš, že tě mučenková vůně moc nenadchla, ale mě se líbí už jen to, že je v tom možná kokos:D mě kokos na vlasech docela vyhovuje, ale chápu, že ne každému dělá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo jestli máš hrubé a zničené vlasy, asi Ti to bude sedět. :) Už v minulém článku mi někdo psal že je to prostě pro ten exotičtější typ vlasů (přece jen je to Pure FIJI), a tak vlasovka nesedí takovým jako jsem já - s jemnými a ulízlými vlasy. :P

      Vymazat
  8. Vlasovou péči jsem nezkoušela, jen peeling a ten byl OK ;)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s vlasovkou myslím že to ani není škoda.. Nejvíce musím stejně doporučit jejich mazání - tělová mléka, másla a hojivý Dilo gel :3

      Vymazat
  9. Me by jejich Pece o vlasy naopak vyhovovala,mam suche porezni vlasy,rada ho vyzkousim bohuzel mam doma 3otevreny sampony a dalsi z netu na ceste jsem ujeta...na peci na vlasy,nehty a odlicovani

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko tak to by Ti opravdu možná seděly. :) Kdybys chtěla, ty své (1x vyzkoušené) ráda vyměním třeba za jiné vzorečky. Přece jen raději používám spíše ty odmašťovací..
      A jinak s kosmetikou to mám často stejně.. Vždycky mě něco nadchne (např. olejíčky), a pak zjistím že jich mám tolik, že je nestíhám spotřebovat. :D

      Vymazat
    2. no ráda bych, problém je, že jsem si nepřečetla, že je to z kokosu, což mi je může vysušovat, obyčejný kokos.zábal mi z nich udělal slámu :/ :)
      určitě se na nějaké výměně můžeme domluvit :) napíšu ti na email

      Vymazat
    3. tak tohle mi přijde spíše mastící.. Ale už to vypadá že jsem se domluvila na jiné výměně za tyhle 2 vzorečky. Pořád mám ale na výměnu podobné kosmetiky hodně. :) Budu ráda když napíšeš, třeba na gavlasovav@seznam.cz nebo na FB https://www.facebook.com/fashionpicnicblog :)

      Vymazat
  10. Já bych naopak tenhle šampon s balzámem strašně uvítala, výživu potřebuji a to velkou, takže tohle by se mi opravdu hodilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caroline já mám výživu taky strašně ráda a většinou si pořizuju všechny péče pro suché a poškozené vlasy (a to je mám spíše zdravé).. Ale tohle je podle mě zbytečně olejové. Taková péče je super, ale jen jednou za čas ve formě zábalů s kokosovým olejem. :)

      Vymazat
  11. Ahoj, mám šampon s kondicionerem z Lady Boxu a i když mám konečky vlasů dost suché, tak mi vlasy zamastili... Nějak si nedokážu představit že bych je používala dýl jak jednou :D Ale zase sem se s jejich výrobky jinde nesetkala a hrozně by mě lákal třeba ten zázvorový olejíček :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, taky tu mastnotu nesnesu.. A ta vůně Gingerlily není vůbec zázvorová, právě že ji moc nemusím :D Daleko víc se mi líbí mango a další exotické :)

      Vymazat